Daca erai in cautarea unei companii de pompe funebre care sa te poata sprijini in momentele dificile cauzate de pierderea unei persoane dragi, Casa Funerara Luca este locul potrivit. La noi vei regasi servicii funerare complete, profesionale si avantajoase, care se pot adapta in functie de cerintele si preferintele tale. De asemenea, echipa noastra se dovedeste a fi serioasa, devotata, profesionala si orientata catre multumirea pe deplin a clientilor. Ne ocupam de toate aspectele care tin de organizarea unei ceremonii de inmormantare asa cum se cuvine, astfel ca dispunem de diverse servicii, dar si de game complete de sicrie confectionate din diferite esente de calitate. Totodata, poti apela la serviciul de consultanta pentru a primi recomandari sau sfaturi utile, cu privire la alegerea unui pachet funerar potrivit, intrucat oamenii de la Casa Funerara Luca sunt pregatiti sa te ajute oricand.

Gama variata de sicrie

Alegerea unui sicriu potrivit este un pas important in vederea pregatirii ceremoniei de inmormantare, astfel ca echipa noastra iti pune la dispozitie o gama variata si diversificata de modele de sicrie, confectionate din esente de stejar, brad, plop, tei sau fag si nu numai. De asemenea, oferta pe care o punem la dispozitie cuprinde mai multe categorii din care poti alege, precum categoria sociala, medie sau de lux. Modelele de sicrie din categoria sociala sunt potrivite pentru un buget mai limitat, acestea fiind mult mai ieftine si complet echipate, iar cele din clasa medie sunt destinate persoanelor care doresc un model clasic. Din categoria sicrielor de lux, fac parte modelele de import, complet echipate, disponibile in diverse culori, nuante si esente, fiind de o calitate superioara. Poti alege un model de aici, indiferent de buget de care dispui deoarece venim cu solutii potrivite pentru toti clientii.

Raport calitate-pret excelent

La Casa Funerara Luca vei regasi cele mai inalte standarde de calitate pentru toate produsele si serviciile pe care le avem la dispozitie, astfel incat vei putea profita de un raport calitate-pret avantajos. Totodata, preturile pot fi variate, in functie de modelul de sicriu pe care il alegi, insa te asiguram de faptul ca fiecare produs este calitativ, cu finisaje impecabile si confectionat din materiale rezistente. In acest sens, dorim sa ne adaptam tuturor clientilor nostri si preferintelor acestora.

Echipa serioasa si profesionista

Echipa de la Casa Funerara Luca este formata din oameni cu experienta vasta in domeniul pompelor funebre, iar seriozitatea, profesionalismul si respectul fata de clientii nostri nu vor lipsi niciodata. Apeleaza cu incredere la noi si bazeaza-te pe profesionisti.

Consultanta gratuita

La noi vei putea solicita oricand ai nevoie servicii de consultanta, fara a plati nimic in plus. In acest sens, ne poti suna la numarul de telefon afisat pe site, iar echipa noastra iti va sta la dispozitie la orice ora pentru a e indruma.

By cb2819