Piercing-urile în ureche sunt foarte căutate în ultimii ani, devenind din nou la modă. Dacă te-ai decis că dorești să îți faci un piercing ureche, este bine ca înainte de a trece la fapte, să te documentezi foarte bine despre această procedură.

Află, citind rândurile de mai jos, tot ce trebuie să știi despre un astfel de piercing, începând de la cât de dureroasă este procedura, cum trebuie să îngrijești locul până la vindecare, dar și cât de important este să alegi un salon autorizat în care să îți faci piercing-ul dorit, astfel încât să nu te confrunți apoi cu situații neplăcute! Mai multe despre un piercing ureche vezi aici.

Cât de dureros este să îți faci un piercing ureche?

Este bine să știi că urechea are nervi peste tot, dar țesutul gras din locul urechii are mai puțini nervi decât alte zone, așadar un piercing făcut acolo va fi mai puțin dureros. În plus, este bine să știi că dacă ai auzit pe la prieteni fie ca acest tip de piercing este foarte dureros, fie că nu, oamenii sunt diferiți și gradul de suportabilitate al fiecăruia dintre noi diferă. Așadar, nu poți ști exact cât de dureroasă va fi efectuarea piercing-ului în zona aleasă din ureche, dar aceasta poate fi diferită de la o persoană la alta. După efectuarea procedurii, zona străpunsă este de obicei sensibilă sau dureroasă pentru o perioadă de 3 pânp la 5 zile și este important ca în această perioadă să eviți să dormi pe o parte, pentru a nu pune presiune direct pe urechi și implicit pe locul care a fost străpuns.

Cum trebuie îngrijită zona străpunsă până la vindecare?

Pentru o perioadă de timp va trebui să eviți soarele, praful și nisipul, pentru a nu te supune riscului unei infecții. În plus, este foarte important să îți dezinfectezi mâinile înainte de a te ocupa de procedura zilnică de îngrijire a locului străpuns. Folosind apă oxigenată și un bețisor de ureche, întâi se curăță bijuteria pe ambele parți, dar și de jur împrejur, apoi bijuteria se unge cu un unguent antibacterian. Este important ca această rutină să fie făcută o dată pe zi, nu mai des, pentru o perioadă de două săptămâni, apoi să continui această procedură o dată la 2-4 zile, în funcție. Este bine să știi că un piercing în lobul urechii va fi complet vindecat în aproximativ 6 săptămâni, iar piercing-ul într-o altă zonă a urechii poate dura chiar și 12 luni până la vindecarea completă. Așadar, orice piercing ai alege, este important să îl îngrijești corespunzător până la vindecarea completă, astfel încât să nu te supui riscului contactării unor infecții.

Pentru a-ți face un piercing în ureche, alege un salon autorizat!

Există posibilitatea să nu cunoști riscurile la care te poți expune dacă alegi să îți faci piercing-ul într-un loc la întâmplare. Pe scurt, este bine să știi ca te vei confrunta cu riscul contactării unor boli sau a unor infecții și vei putea avea nevoie de îngrijiri medicale. Așadar, alegerea unui salon autorizat pentru a-ți face piercing-ul dorit este cel mai important aspect. O persoană cu experiență va utiliza doar instrumente calitative, perfect sterile și îți va face piercing-ul dorit, și în plus îți va oferi informații exacte despre cum va trebuie să îți îngrijești locul străpuns până la vindecarea acestuia. Alege, așadar, în mod responsabil, respect indicațiile primite și pune-ți sănătatea pe primul plan!

Acest salon de piercing InkStar este autorizat și îți oferă posibilitatea de a-ți face piercing-ul dorit fără a-ți pune sănătatea în pericol! Fie că dorești un piercing în ureche, în sprânceană, ori un piercing în buric, folosește datele de mai jos pentru contact și bucură-te apoi de rezultatul dorit!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: +40 738 644 131