Atunci cand oamenii apeleaza la amanetulauto.ro trebuie sa stie ca acestia sunt o societate cu experienta vata din domeniu, care activeaza inca din 2011. Fiind primul amanet auto din Romania, si-au pastrat integritatea de-a lungul timpului, oferind doar servicii de calitate, iar comisioanele percepute sunt avantajoase pentru ambele parti. In functie de de valoarea reala a autoturismului agentia va poate oferi pe loc pana la 70% . Agentia s-a recomanda intotdeauna astfel: suntem o societate bine specializata in domeniul financiar in care clientii pot avea incredere! Realitatea nu a fost niciodata departe de ceea ce promit clientilor inca de la primele analize ale autoturismului sau ale motocicletei. Cei care aleg acest amanet auto sunt deseori oameni a caror cerere pentru un imprumut a fost refuzata de institutiile bancare, dar si de cei care au avut nevoie de o anumita suma de bani in mai putin de 24 de ore. Este ceva extrem de avantajos, ami ales pentru cei ce au nevoie urgenta de lichiditati si prin banca ar fi imposibil sa obtina o suma de bani si intr-un timp cat se poate de scurt.

Cum functioneaza imprumuturile de amanet?

Amanetarea masinii voastre pentru bani este facuta fara probleme, cu un proces de aplicare sigur si securizat. Procesul este simplu, proprietarul aducandu-si vehiculul pentru a actiona ca garantie cu scopul de a fi acordata o suma de bani. Odata cu prezentarea permisului de conducere al masinii voastre, inmatricularea vehiculului, dovada asigurarii si titlul clar al masinii, se va evalua valoarea masinii si se va face o oferta cu valoarea corespunzatoare.

In general, vi se va cere sa lasati vehiculul la creditor, care va fi apoi returnat la finalizarea platii. Cam asta este. Deci, cu doar cativa pasi, puteti fi pe cale sa obtineti fondurile fara intarziere.

Numerar garantat

Cea mai buna remiza pentru imprumuturile de amanet auto este ca puteti iesi cu numerar in mana in aceeasi zi. Acest lucru va scuteste semnificativ de timpii de asteptare care sunt asociati cu alte optiuni de imprumut. Tot ce aveti nevoie pentru a obtine imprumutul este un titlu de masina clar si gratuit. De indata ce voi si creditorul sunteti de acord cu suma si conditiile imprumutului, va puteti primi numerarul. Acest lucru este extrem de benefic, mai ales in cazuri de urgenta.

Termeni flexibili

Imprumuturile vin cu termeni flexibili care nu va vor face sa treceti prin procese anevoiase pentru a va usura poverile financiare. Imprumuturile de amanet auto pot fi personalizate in functie de situatia voastra financiara prin conceperea unui plan de plata flexibil, care vine cu dobanzi competitive.

Mai ieftin decat majoritatea optiunilor de creditare

Imprumuturile pentru amanet auto tind sa fie mai ieftine decat un imprumut pentru ziua de plata sau imprumuturile cu cec, deoarece de obicei ofera rate mai mici ale dobanzii. In plus, oprirea masinii voastre ca si gaj permite casei de manet sa va imprumute mai multi bani decat ati putea accesa doar cu un imprumut pe titlu.

Cand sunteti in lipsa de numerar si aveti nevoie de niste bani in plus pentru a va transfera, ar trebui sa luati in considerare un imprumut de amanet auto de la un magazin de amanet auto. Exista cateva lucruri cheie pe care trebuie sa le stiti despre amanetarea vehiculului, impreuna cu avantajele pe care le puteti obtine.

De obicei, iesi cu banii in mana in aceeasi zi. Masina este depozitata intr-o locatie sigura. Odata ce imprumutul vostru este platit in totalitate, va puteti amaneta din nou vehiculul daca aveti nevoie de numerar rapid.

Vehiculele de lux au de obicei o cerere mult mai mare in comparatie cu sedanurile compacte de baza sau de dimensiuni medii. Aceasta inseamna ca ati putea ajunge sa obtineti mai multi bani atunci cand va amanetati vehiculul de lux. Retineti ca valoarea in numerar a vehiculului  se bazeaza pe valoarea sa de evaluare, care include:

Starea vehiculului;

Marca, modelul si anul;

Kilometraj pe vehicul;

Valoarea de revanzare.

Amanetarea vehiculului este diferita fata de a-l vinde definitiv sau de a-l schimba cu un alt vehicul. Amanetul ofera posibilitatea de a va transforma vehiculul in numerar, adesea mai rapid si mai usor, in comparatie cu asteptarea unui imprumut bancar sau a unui cumparator.

Beneficiile pe care le obtineti atunci cand va amanetati vehiculul

Scor de credit slab– Nicio problema: daca aveti un scor de credit slab, in cazul in care nu puteti obtine un imprumut negarantat sau o banca cere un cosemnatar si aveti nevoie de numerar pentru a trece printr-o criza financiara pe termen scurt, amanetarea unei masini poate sa va ofere banii de care aveti nevoie astazi.

Tranzactie confidentiala: Procesul nostru de amanet este complet confidential si nu distribuim, schimbam sau vindem informatiile si detaliile private ale clientilor nostri.

Hotarati daca amanetati sau vidneti: daca doriti sa pastrati proprietatea asupra vehiculului, il puteti amaneta pentru o perioada scurta de timp si apoi achitati imprumutul sau il puteti vinde direct noua cand nu mai aveti nevoie de el si nu doriti sa asteptati pana veti agsi un cumparator.

Puteti amaneta o masina de mai multe ori: dupa ce ati platit imprumutul initial de amanet, va puteti amaneta din nou masina daca apare o alta criza financiara si aveti nevoie de numerar rapid. Alegand amanetulauto.ro, veti obtine credite rapide pe loc in mai putin de 24 de ore. Este foarte comod sa puteti sa av amanetati masina, mai ales intr-o perioada cand bancile sunt reticiente sa ofere credite celor care nu se incadreaza in anumite criterii!

By bl291g