O garderobă funcțională este incompletă fără piesele de bază care să te ajute să conturezi ținute aspectuoase, deosebite și care să te protejeze de frig în sezonul rece. Dintre acestea fac parte mai ales paltoanele care sunt un etalon al eleganței și feminității și care te ajută să îți păstrezi aceste caracteristici chiar dacă urmărești mai degrabă confortul termic atunci când alegi cu ce să te îmbraci. Analizează colecția de paltoane lungi de damă de la Astrid și alege-l pe cel care se integrează perfect în stilul și ținutele tale!

Cum poți purta un palton lung?

Versatilitatea este punctul forte al acestor articole ceea ce înseamnă că poți contura cu ajutorul lor atât ținute clasice, cât și moderne sau în trend, în funcție de piesele cu care alegi să le asociezi. Spre exemplu, poți urma rețeta clasică cu fustă dreaptă, pulover înalt și cizme pană la genunchi pentru a obține un outfit simplu și elegant, ideal pentru birou sau întâlniri formale. Paltoanele lungi arată perfect și cu blugi de toate formele. Alege un croi oversized pentru un look mai lejer și combină-l cu absolut orice îți dorești, de la hanorace, pulovere, pantaloni fluizi și chiar treninguri. Oricare ar fi alegerea ta, toate articolele se vor armoniza frumos în momentul în care adaugi peste o piesă frumoasă, de calitate superioară.

Alege dintre zecile de modele Astrid

Dacă ești adepta unui stil clasic și minimalist, paltoanele în croi drept, albe sau negre sunt varianta potrivită pentru tine.

Paltonul Evy negru de lungime medie cu cordon în talie este ideal dacă vrei să plusezi în ceea ce privește versatilitatea. Cordonul te ajută să subliniezi talia pentru ținutele cu structură, în care ești atentă la fiecare detaliu, pe când eliminarea acestui detaliu te ajută să creezi un aspect relaxat, putând să introduci astfel paltonul în orice combinație.

Și din punct de vedere cromatic opțiunile sunt variate. Fie că optezi pentru clasicul negru, pentru bej, alb sau gri, ori îți dorești să îndrăznești cu variante de galben, camel sau chiar verde, Astrid este locul potrivit unde toate cerințele estetice îți sunt satisfăcute.

Descoperă calitatea excepțională a articolelor

În realizarea paltoanelor se utilizează doar materiale calitative și foarte rezistente. În plus, fiecare detaliu este realizat cu mare atenție pentru ca rezultatul final să depășească așteptările tuturor clienților. În acest mod, orice variantă ai alege, știi sigur că obții un palton pe care îl vei putea purta ani la rând, fără să se deterioreze. Țesăturile se mențin impecabil ani la rând, nu se scămoșează și păstrează intensitatea culorii astfel încât să arate ca nou cu fiecare purtare.

Fă primul pas către o garderobă funcțională și cumpără un palton versatil de la Astrid Shop!

By cb2819