Un model de webcam sau o camgirl poate fi deseori caracterizata ca o gheisha sau cadana, deoarece aceste fete sunt educate, vorbesc mai multe limbi straine, stiu sa danseze, iar unele pot chiar sa si cante foarte bine. Actiunea unui model videochat este transmisa online pentru publicul ei de la o camera atasata laptopului ei catre site-ul pe care transmite in flux. Spectatorii sau publicul ii pot viziona si trimite mesaje si ii pot da un bacsis pentru a o face sa faca ceva special sau activitatile pe care le ofera. O fata care a decis sa castige bani prin webcam trebuie sa stabileasca o relatie speciala cu telespectatorii ei de pe canalul ei, invatand cum si ceea le place si pentru ce ar dori sa plateasca. Indiferent daca doresti sa devii model web sau camgirl pentru ca ai auzit de veniturile excelente sau pentru ca iti place sa stai in fata camerei, daca ai dorinta de a avea de succes si de a iesi in evidenta dintre toate cam girls, va trebui sa cercetezi si sa  intelegi totul.

Cum sa devii cam girl?

In primul rand, trebuie sa decizi ce doresti sa realizezi pentru a castiga bani de la camera web. Vrei sa incepi sa castigi o suma mica de bani inainte de a avea o cariera cu norma intreaga? Vrei sa fii model cam pentru o perioada scurta de timp sau chiar ti-ar placea sa te angajezi si sa faci din asta o profesie?

Odata intrata in aceasta lume, vei vedea cum viata ta se va schimba. Vei vedea ca vei munci si vei fi platita pe masura a ceea ce faci, dar te vei si distra de minune!

Este la fel ca orice alta activitate sau job din zilele noastre, insa cu mult mai multi bani si beneficii. Cu alte cuvinte, nu este doar o chestiune despre cum sa devii o cam girl, ci si cum ai vrea sa-ti abordezi fanii si cati bani doresti sa castigi.

Ce ar trebui sa faci in fata camerei?

Fa ceea ce te simti confortabil safaci. Esti in intregime libera sa iti stabilesti propriile limite si specialitati!

In acest sens, sa stii ca nu trebuie neapart sa te dezbraci sau sa ai un material mult rpea explicit. Unele modele crossover (care alcatuiesc o multime de modele cu camere foarte platite) efectueaza spectacole sexualizate prin webcam, fara a se deda la acte sexuale.

Daca un spectator se afla in chat, toate modelele web ar trebui sa-i intampine mai intai (dupa nume, daca este posibil – si tuturor modelelor li se va oferi o sectiune utila „note” unde poti adauga note pentru fiecare observator). Poti vorbi cu el timp de cateva minute despre cum si ce se intampla (de exemplu, stiri, lucruri preferate, sport si multe altele). Cel mai bine este sa discuti cu spectatorul daca are chef de dragoste sau poti sa preiei initiativa si sa ii sugerezi sa petreci timp impreuna pe camera web.

Cand ar trebui sa lucrezi precum o cam girl?

Respectarea programului de lucru pentru o cam girl inseamna ca este necesar ca fanii tai sa stie cand te pot gasi online. Acest lucru este foarte important pentru dezvoltarea publicului si a fanilor tai, deoarece ei sunt cei care platesc pentru a te vedea.

Incearca sa lucrezi cel putin 20 de ore pe saptamana. Intra online 4 sau 5 zile pe saptamana daca poti. Publicul acestui tip de spectacol prefera ca modelele sa se conecteze, astfel incat sa se poata bucura de timpul lor urmarindu-te.

Este vital sa-ti respectiti spectatorii. Cand ai fani online, vei incepe rapid sa iti inmultesti veniturile saptamanale prin webcam. A fi model videochat este ca o slujba de relationare cu publicul. Daca esti mai placuta si calda decat alte fete, vei avea mai mult succes. O fata zambitoare face minuni si cei care acceseaza site-ul de vor simtibineveniti.

Avantajele de a fi o cam girl:

Banii sunt un motiv important pentru pentru majoritatea fetelor ce fac aceasta profesie. Este foarte profitabil din punct de vedere financiar si este o industrie din ce in ce mai infloritoare. Modelele web de top, in medie, castiga sau castiga pana la 8.000 – 10.000 Euro in fiecare luna. Si avantajele sunt mult mai multe. Castiga peste 10k in cea mai mare companie de videochat, money-studio.ro!

Ai puterea de a alege cum sa-ti gestionezi aceasta slujba si totul este legal. Nu vei avea un sef care sa iti ordone cum si cand sa lucrezi, sa porti sau sa comunici utilizatorilor serviciilor pe care le oferi. Cariera ta profesionala este sub control total. Ti-ar placea sa pleci in vacanta? Bine, desigur, poti merge oriunde vrei si oricand vrei. Trebuie sa iei o zi libera sau ai o intalnire? Poti sa pleci fara probleme. Depinde de tine cand vrei sa lucrezi si cum ar trebui sa lucrezi. Totul depinde de tine. Nimeni nu te va intreba ce faci si nu trebuie sa explici ce faci. De asemenea, este usor sa faci si alte sarcini, cum ar fi ingrijirea locuintei, atunci cand lucrezi de acasa.

In comparatie cu majoritatea locurilor de munca, a fi sau a deveni un model web este cel mai flexibil job. Ti-ar placea sa lucrezi noaptea? Bine. Ti-ar placea sa lucrezi in zilele lucratoare? Nicio dificultate. A deveni o cam girl inseamna ca poti lucra oriunde vrei, cand vrei. Poti lucra flexibil. Depinde de tine sa decizi cate ore vrei sa lucrezi. Daca luna aceasta ai nevoie de putin mai mult venit suplimentar decat in trecut, lucreaza doar putin mai mult.

Cele mai profitabile modele raman online pentru intreaga lor tura planificata, indiferent cat de obosite sunt. In cele din urma, daca lucrezi incet si constant, vei descoperi ca a deveni un model ewb este o profesie extraordinar de profitabila daca o faci in mod constant si cu pasiune!

 

By bl291g