Generatoarele electric esunt intotdeauna la indemana, mai ales pentru persoanele care locuiesc la casa sau pentru cei care detin proprietati la munte, unde nu exista racord la electricitatea oferita de furnizor!  Magazinul storeexpert.ro ofera o gama de  generatoare pentru orice fel de aplicatie precum:

-Generatoare profesionale fara carcasa / cu carcasa;

-Generatoare electrice personalizate;

-Generatoare electrice portabile;

-Generatoare pentru tractoare profesionale.

Principalul avantaj al unui generator comercial portabil este ca poate fi dus oriunde. Deoarece generatoarele portabile sunt mai compacte decat unitatile traditionale, acestea sunt proiectate pentru a fi mutate cu usurinta. Veti putea sa va duceti generatorul in orice locatie unde este nevoie de energie. Il puteti muta in jurul unitatii  dupa cum este necesar sau il puteti lua cu voi intr-o zona indepartata pentru un proiect in afara amplasamentului.

Acest nivel de flexibilitate nu poate fi atins cu generatoarele conventionale, deoarece acestea furnizeaza energie doar cladirii pe care sunt instalate. Daca lucrati la un proiect intr-o locatie alternativa, va trebui fie sa cumparati, fie sa inchiriati un generator portabil. Pentru nevoi temporare, inchirierea este de obicei o alegere buna. Cu toate acestea, daca credeti ca veti avea nevoie de un generator portabil pentru o perioada lunga de timp sau daca intentionati sa-l utilizati de mai multe ori pe parcursul anului, atunci s-ar putea sa descoperiti ca cumpararea unuia este cea mai buna si mai rentabila optiune pe termen lung .

Generatoarele portabile ofera mai multe caracteristici care le fac suficient de flexibile pentru a fi utilizate in mai multe aplicatii. Unele dintre aceste trasaturi includ:

-Comutator de tensiune de alimentare;

-Sasiu durabil, care va rezista la relocari frecvente;

-Capacitatea de a rula pe perioade lungi de timp;

-Disponibil in mai multe tipuri de combustibil, pentru a se potrivi preferintelor dvs;

-Dimensiunea compacta faciliteaza mutarea de la un loc la altul.

In comparatie cu unitatile comerciale instalate permanent, un generator portabil va costa compania mult mai putin. Nu orice companie isi poate permite sa instaleze imediat un generator de rezerva stationar la fata locului. In acest caz, generatoarele portabile devin cea mai buna alternativa. Ele pot fi mutate la fata locului atunci cand sau daca este necesar si, odata ce nu mai sunt necesare, pot fi mutate inapoi intr-o zona de depozitare. Un generator de rezerva traditional poate esua din mai multe motive, de la probleme electrice pana la probleme cauzate de intretinerea defectuoasa. Daca sistemul vostru de alimentare s-ar defecta, daca aveti deja un generator portabil la indemana, va va ajuta sa preveniti intreruperile in functionare. Investind intr-unul acum, nu va trebui sa va faceti griji cu privire la coordonarea unei inchirieri sau achizitii in timpul unei situatii de urgenta. Va puteti concentra asupra situatiei la indemana, mentinandu-va angajatii calmi si mentinand productia intr-un ritm optim.

La fel ca unitatile permanente de asteptare, utilizarea generatoarelor portabile implica si un anumit grad de risc. Este esential sa fiti precauti atunci cand utilizati unitatea. Respectarea acestor instructiuni va poate ajuta sa oferiti siguranta angajatilor vostri:

Minimizati expunerea la apa

Umiditatea in exces poate face ravagii sistemului vostru de alimentare. Piesele si componentele interne pot rugini, facand generatorul mai putin fiabil si mai probabile reparatii semnificative. In unele cazuri, piesele ar putea rugini fara reparatii si ar trebui sa achizitionati o unitate noua. Acesta este motivul pentru care un generator nu trebuie folosit niciodata in ploaie fara un fel de bariera care sa-l protejeze. Cand curatati, nu trebuie sa pulverizati niciodata apa direct pe exteriorul generatorului. Daca este necesar, puteti folosi o carpa usor umeda pentru a sterge unitatea.

Pastrati unitatea intretinuta

Amintiti-va ca intretinerea este cheia pentru a asigura o durata lunga de viata a generatorului vostru portabil. Daca achizitionati sistemul, va trebui sa aveti intretinere regulata pentru a asigura functionarea optima. Uleiul proaspat si filtrele vor ajuta la protejarea unitatii voastra. Daca generatorul nu va fi folosit imediat, asigurati-va ca rezervorul de combustibil este gol si depozitati generatorul intr-o zona curata si uscata. De asemenea, ar trebui sa va amintiti sa rulati sistemul cel putin o data pe luna timp de 30 de minute. Acest lucru va mentine componentele interne lubrifiate si, de asemenea, va va ajuta sa identificati problemele potentiale inainte ca acestea sa progreseze in reparatii costisitoare.

Nu alimentati o unitate care ruleaza

Cand realimentati generatorul, asigurati-va ca motorul este oprit si ca a avut suficient timp sa se raceasca. Un motor fierbinte poate fi extrem de periculos daca combustibilul se revarsa in timp ce realimentati. Combustibilul s-ar putea stropi pe tine si poate provoca arsuri de gradul doi sau trei.

Evitati utilizarea generatorului in interior

Generatoarele emit monoxid de carbon, un gaz extrem de otravitor care este practic inodor, incolor si fara gust. Adesea, oamenii nu stiu ca au fost expusi pana nu este prea tarziu. Daca aveti nevoie de generatorul pentru instalatia voastra, va puteti proteja pe voi si angajatii vostri plasand generatorul in aer liber, la o distanta buna de usi si ferestre. De asemenea, ar trebui sa instalati detectoare de monoxid de carbon in intreaga cladire.

Usurinta de utilizare a generatoarelor portabile le face un plus ideal pentru orice activitate in aer liber. O excursie de camping in familie poate folosi un generator portabil pentru a alimenta un mini-frigider pentru a mentine carnea si pestele proaspat sau pentru a oferi putina lumina pe timp de noapte. Daca aveti o masina de agrement, un generator portabil este o investitie excelenta deoarece va poate oferi confortul de acasa sau de oriunde va aflati.

 

 

By bl291g