Mama era tare suparata. Supica pentru bebelus o pastra in frigider, carnea de pui adusa de la tara se afla in congelator, iar zgomotul scos de acesta semana cu cel emis de un avion de vanatoare care zboara la altitudini joase.

In frigider se aflau si untul pentru micul dejun si tot ce reusea ea sa pregateasca. Erau multe lucruri la care tinea. Ouale de la tara valorau cat gramul de aur, fiindca isi hranea sanatos bebelusul.

Da, oul de tara se cunoaste, este net superior celui cumparat de la gainile „stresate” cum spun oamenii. Galbenusul este galben ca soarele si gras, albusul are un gust bun, plus ca sunt oua proaspete si pastrate cu grija in alt frigider, frigiderul generos al bunicilor.

Nu se punea problema sa cumpare altul nou, fiindca la orizont se conturau deja alte cheltuieli.

Locuia in sectorul 4 si caldura era infernala. Sotul plecat in strainatate, sa isi poata achita ratele la apartament. Se chinuieste si el, sarmanul pe acolo si ii trimite si ei bani, sa nu se duca la serviciu, sa aiba grija de cel mic.

Bona? Nu are grija o bona de un copil, asa cum are mama lui!

Mai intai a vorbit cu sotul si i-a spus ca se teme sa nu o lase frigiderul tocmai acum cand ea se imparte intre treburile gospodaresti si supravegherea celui mic. Nu il scapa din ochi o clipa, ci mai face treburi cat doarme. S-au intamplat atat de multe lucruri cu bebelusii, incat ii este teama sa il lase singur dupa ce se trezeste!

Sotul este bine si ea este fericita de cate ori vorbeste cu el si ii confirma ca o iubeste si ca se gandeste la ei, ca se simte bine si are de lucru.

Acum zgomotul de la frigider i s-a intiparit in minte. „Of, daca ar fi fost cu noi, ar fi rezolvat problema in cateva ore! Dar a plecat si pentru binele nostru, asa ca va trebui sa ne descurcam. Va trebui sa ne descurcam!”

Se aflau in dormitor, bebelusul adormise zambind, iar pe ea punea stapanire ingrijorarea. Partenerul ei se afla la inceput si nu putea sa trimita bani asa de multi, incat sa inlocuiasca frigiderul. A adormit tarziu si a avut un cosmar. Se facea ca frigiderul vorbea ragusit asemenea unui om si alerga spre ea, spunand:„Sunt bolnav. De ce nu ma crezi? De ce nu cauti pe internet un doctor de frigidere care sa actioneze in sectorul 4?”

Dimineata s-a trezit sa mai faca putina treaba si sa aiba grija si de ea, cat timp micutul dormea. Dupa ce si-a facut un dus, s-a dus la bucatarie si a deschis usa frigiderului. Congelatorul parca plangea, lumina din el era aprinsa, dar nu mai scotea zgomotul acela infernat. Poate murise…

Apoi a tastat pe internet cuvintele-cheie, dupa cum invatase la scoala sa extraga esenta unui mesaj, „reparatii frigidere sector 4”.

Si s-a trezit pe site-ul firmei Bazarka. Acolo a citit simptomele unui frigider bolnav si si-a dat seama ca se afla la locul potrivit. Oamenii aveau program de la 9 la 24, iar la 14 micutul dormea. Atunci era timpul potrivit ca ei sa vina si sa actioneze, in cazul in care s-ar mai fi putut face ceva…

A sunat la ora 9, 15 si i s-a raspuns prompt. A solicitat serviciul de reparatii frigidere si a rugat sa fie programata dupa ora 14, iar pana la venirea lor a stat cu teama. „Daca nu se mai poate face nimic pentru el?” se intreba oftand, stiind ca primise acest frigider ca dar de nunta de la bunicii ei.

La ora 14 avea sa afle adevarul. Si a sosit si ora respectiva, iar profesionistii au batut la usa si s-au purtat politicos tot timpul. In 20 de minute, frigiderul functiona ca in vremurile lui bune, iar ei i-au dat asigurarea ca piesele pe care le-au schimbat sunt garantate 12 luni.

Specialistii i-au mai dat o veste buna: in cazul in care frigiderului i se strica piesa schimbata, vor veni din nou, iar transportul va fi 100% gratuit fiindca ei s-au ocupat de prima reparatie a frigiderului. Pretul a fost nesperat de mic, iar la sfarsit i-au comunicat faptul ca ei repara si sisteme de climatizare.

Astazi frigiderul merge ca nou, iar doamna este fericita ca nu a fost nevoita sa ramana fara el sau sa cumpere altul, fiindca nu si-ar fi permis o cheltuiala neprevazuta.

Lucrurile se rezolva repede, daca persoana care are nevoie de anumite servicii le cauta pe internet si are incredere in evaluarile pozitive ale altor solicitanti.

Doamna s-a gandit ca ar fi util sa posteze un cuvant de multumire pentru cei care i-au reparat frigiderul si a observat cu maxima incantare ca erau acolo zeci de mesaje pozitive referitoare la seriozitatea acestor specialisti. Sunt oameni care isi ridica meseria la rang de arta prin ceea ce fac la superlativ pentru oameni si prin promptitudinea cu care ofera serviciile solicitate.

Astazi, ouale de la tara stau cuminti in locul lor special din frigider si mamica este multumita pe deplin.

Sotul a felicita-o pentru felul in care s-a descurcat si i-a multumit pentru ca are grija de lucrurile lor si de gospodarie.

In curand va veni acasa. Se vor intalni pentru cateva zile, iar ea i-a pregatit deja tortul favorit pe care il va scoate din frigider la momentul potrivit.

Bazarka.ro i-a unit mai mult si i-a facut sa se pretuiasca mult mai mult: ea fiindca in lipsa lui trebuie sa se descurce cu toate, el pentru ca are o sotie de incredere.

By bl291g