dozatoare apadozatoare apa

Oamenii sunt de departe cele mai evoluate si sociale fiinte de pe Pamant, dezvoltand, de-a lungul timpului, mecanisme complexe de gandire si interactiune. Cu toate acestea, uneori, si noi suntem guvernati de stimuli simpli – nu intamplator, piramida nevoilor a lui Maslow este mai actuala decat oricand.

Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens, mai ales pe perioada sezonului cald, este senzatia de sete, care poate deveni atat de pregnanta incat nu ne mai putem desfasura nicio alta activitate pana cand nu o potolim. „Raspunsul” la respectiva dorinta arzatoare, atat la propriu, cat si la figurat, sta in achizitionarea unor dozatoare de apa.

Cea mai eficienta modalitate prin care o companie se poate asigura ca produsele ori serviciile sale vor avea succes si vor continua sa fie comandate este ca acestea sa raspunda la o nevoie reala, stringenta a clientilor.

Bineinteles, intrucat activeaza in domeniul livrarii dozatoarelor de apa, singurul lichid esential vietii, compania romaneasca H2On nu are absolut nicio problema in acest sens. Brandul livreaza la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara, o apa de calitate superioara, 100% microbiologic pura si netratata, ale carei calitati au fost recunoscute inclusiv la nivel international.

Chefi si somelieri cu stele Michelin au premiat apa romaneasca!

Astfel, prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia) a recompensat H2On cu distinctia Superior Taste Award, pentru a patra oara consecutiv (2019, 2020, 2021, 2022), de aceasta data cu trei stele (punctaj maxim). Expertii din juriu, chefi si somelieri proveniti de la restaurante cu stele Michelin din Italia, Franta, Spania, Belgia, Olanda, Portugalia si Ungaria, au apreciat numeroasele calitati ale produsului pe care compania il foloseste pentru dozatoarele de apa: „gustul racoritor”, „textura fina”, „salinitatea minerala echilibrata”, „aspectul ireprosabil”, „transparenta perfecta”, „senzatia finala placuta” si „personalitatea distincta”.

Prin urmare, achizitionarea unor dozatoare de apa, impreuna cu bidoanele de 19 litri aferente, ar trebui sa devina o prioritate pentru oricine nu detine deja astfel de echipamente, in special pe perioada lunilor de vara. In primul rand, temperaturile caniculare implica un consum zilnic mai mare de apa, peste minimul de 2 litri recomandat de specialisti la TV si nu numai.

In al doilea rand, in tara noastra, apa de la robinet nu este intotdeauna potabila, un lucru mai mult decat evident, avand in vedere ca aceasta nu trece nici testul aspectului (avand o culoare galbuie), nici pe cel olfactiv (avand un miros puternic de clor) si al gustului (unul care nu poate fi nici pe departe descris drept imbietor).

De asemenea, in Romania, o alta problema, intalnita in special in randul populatiei active din punct de vedere profesional, este inclinatia spre alte bauturi in locul apei, spre exemplu sucurile carbogazoase (mai ales Cola), berea etc. Totusi, in momente precum cele descrise mai sus, in care setea pune stapanire pe corpul nostru, este clar ca numai apa rece reprezinta solutia ideala. In concluzie, comanda dozatoare de apa si bidoane de 19 litri de la H2On si bucura-te de toate calitatile enumerate anterior. Hidratare placuta!

By andreea