machiaj autobronzant

Cele mai bune machiaje autobronzante

 

Cautati machiaje autobronzante pentru a obtine un bronz natural care sa reziste? Va explicam la ce sa fiti atenti pentru a face cea mai buna alegere.

Obtinerea unei straluciri superbe fara deteriorarea pielii este mai usoara ca niciodata. Tot ce este nevoie este sa alegeti produsul potrivit pentru bronzare fara soare si sa urmati cativa pasi simpli.

Alegeti formula corecta

Exista o multime de drumuri catre un bronz fara soare. Poate doriti chiar sa utilizati formule diferite pentru diferite parti ale corpului.

Optiunile sigure:

  • Creme hidratante autobronzante: Cu o concentratie mai mica de dihidroxiacetona (DHA), ingredientul activ din bronzantii fara soare, acestea construiesc treptat o stralucire sarutata de soare cu utilizarea zilnica. Cele mai bune pentru: obtinerea doar a unei note de culoare; un bun pas de pornire pentru incepatori.
  • Prosoape de bronzare: Preinmuiate cu autobronzant, acestea trebuie doar sa fie desfacute si trecute peste piele pentru o stralucire uniforma. Cele mai bune pentru: a pastra stralucirea in vacanta. Aceste prosoape nu streseaza pielea. Este aproape imposibil sa aplicati prea mult produs cu servetele si prosoapele de bronzare, spune Tamar Vezirian, un artist de machiaj din New York care conduce un salon de bronzat si un serviciu mobil de bronzare.
  • Lotiuni si creme autobronzante: calul de bataie al bronzarii fara soare, aceste formule sunt adesea colorate, astfel incat sa puteti vedea daca ati omis vreo zona. Cea mai buna solutie pentru: atat specialisti, cat si incepatori. Deoarece aceste formule nu se absorb instantaneu in piele, aveti la dispozitie cateva secunde in plus pentru a uniformiza.
  • Spume si geluri fara soare: usoare si cu uscare rapida, aceste formule sunt usor de stratificat, astfel incat sa puteti acoperi tot sau sa le personalizati pentru conturare. Cea mai buna solutie pentru: persoane cu experienta. Trebuie sa amestecati rapid inainte ca culoarea sa fie absorbita.
  • Spray-uri de bronzare facute in casa: Cel mai rapid mod de a acoperi suprafete mari. Tehnica conteaza: trebuie sa aplicati uniform de la aproximativ 6 cm distanta, intr-o miscare circulara. Cele mai bune solutii pentru: atingerea zonelor greu accesibile, cum ar fi spatele. Acestea elibereaza doar un strat de vapori de culoare, astfel incat sa puteti obtine rezultate care sunt ca un bronz cu aerograf.

Cum se aplica autobronzant

Indiferent de tipul de autobronzant pe care il alegeti, regulile pentru o culoare neteda si uniforma sunt aceleasi. Uneori va fi nevoie si de protectie solara.

Pentru un bronz fara pete, trebuie sa incepeti cu o piele curata. Inainte de a va bronza, puteti face un dus, va puteti epila picioarele si puteti indeparta pielea moarta si petele aspre cu un demachiant usor lichid si manusi de exfoliere. Un burete si un sapun sau un exfoliant corporal fara ulei sunt, de asemenea, bune. Doar asigurati-va ca stati departe de exfoliatii cu sare sau zahar, deoarece acestea contin de obicei uleiuri care persista pe piele si impiedica absorbtia bronzantului.

Purtati manusi. Acest lucru va va impiedica sa va patati palmele si, de asemenea, va va oferi un „aplicator” fin cu care sa lucrati. Se recomanda manusi de latex de unica folosinta fara pudra, de tipul pe care specialistii il folosesc in saloanele de infrumusetare.

Lucrati de jos in sus. Aplicati autobronzantul pe picioare, glezne,  coapse, abdomene, piept si brate. Folositi o cantitate mica si amestecati cu miscare circulara.