Accesoriile pentru unghii sunt foarte importante mai ales pentru manichiurile festive, insa nu toate modelele de pe internet se potrivesc tuturor. Tot ce trebuie sa faci este sa le selectezi pe cele mai potrivite dintre ele pentru tine sunt cele care te vor face sa te simti bine si fericita.

Sclipiciul pentru unghii este o idee foarte buna mai ales pentru manichiuri festive

Alege de exemplu sa faci ceva special pentru sarbatori. Poti opta pentru o manichiura cu sclipici care sa te ajute sa iesi in evidenta. Click aici pentru a vedea produsele hotnails.ro si alege ceea ce te reprezinta pe tine. Cu ajutorul acestor produse vei putea sa aduci acea nota speciala in tinutele tale si te vei simti mai bine si mai implinita atunci cand stii ca mainile tale sunt si ele in ton cu tinutele.

Poti purta sclipici si in zilele in care nu ai o petrecere sau altceva, insa tine cont de faptul ca nu se preteaza oriunde. Cu ajutorul celor mai interesante tipuri de oja vei putea obtine o manichiura suficient de buna fara sa fie nevoie si de altceva.

Pietricele pentru unghii

Pietricelele pentru unghii sunt de asemenea solutii foarte avantajoase mai ales atunci cand vrei sa te bucuri de putin sclipici care sa iti transforme mainile. Nu este necesar sa te transformi cu totul si nici sa faci unghiile sa semene cu un brad de Craciun. Cateva pietricele pot fi insa de efect mai ales atunci cand vrei sa iti decorezi unghiile cu gust.

Tatuajele pentru unghii

Tatuajele sunt o solutie optima pentru manichiurile in care vrei sa acoperi toata unghia. Poti face asta? Desigur! Tot ce trebuie sa faci de fapt este sa iti achizitionezi tatuaje variate si sa nu abuzezi de ele. De asemenea, este recomandat sa ai si aptitudini pentru a le monta. Un alt aspect la fel de important este sa alegi mereu produse de buna calitate pentru ca la tatuaje se vede. Ideal ar fi sa nu iti pui tatuaje pe toate unghiile pentru ca acestea nu se vad deloc bine. Alege una din unghii, cel mult doua si cu siguranta vei reusi.

Caviar pentru unghii

Caviarul este de asemenea un decor foarte interesant pentru unghiile tale. Un aspect important este faptul ca va trebui sa porti astfel de unghii in momentul in care stii ca nu utilizezi mult mainile pentru ca acele mici pietricele lipite au tendinta de a sari. De obicei, unghiile cu caviar se cojesc, ceea ce inseamna ca va fi destul de complicat sa le tii mult timp. Pentru evenimente insa sunt o solutie buna.

Iti poti alege de fiecare data o manichiura noua pentru a putea sa obtii varietate. Ceea ce conteaza de fapt cel mai mult este sa te simti bine in pielea ta si cu tine, astfel incat sa nu descoperi ca unghiile tale nu iti plac. Recomandarea noastra este sa ai mereu un set de accesorii pentru unghii la indemana care sa te ajute cand vrei ceva nou.