florărie online

Cum aleg florile pe care vreau să le ofer?

Un cadou indispensabil, elegant, vesel și versatil, un buchet de flori este cea mai bună alegere. Știi însă cum să alegi florile pe care vrei să le oferi? Iată tot ce trebuie să știi înainte de a comanda flori online.

O zi de naștere, o aniversare a nunții, pentru a felicita pe cineva, pentru a-ți cere iertare sau pentru a spune Te iubesc, ocaziile nu lipsesc pentru a trimite flori cuiva. Alegând să livrezi flori la domiciliu, vei transmite emoții prin intermediul celor mai frumoase flori.

Livrarea de flori este mereu o bucurie mare pentru destinatarul lor. Un buchet de flori, de la o florărie online, în funcție de florile care îl compun, poate să aibă numeroase semnificații. Le poți descoperi în acest articol pentru a ști cum să faci cea mai bună alegere la următoarea comandă de flori online.

florărie online

De Ziua Îndrăgostiților sau pentru o întîlnire mai galantă. Trandafirii roșii sunt, în mod evident cea mai bună alegere. Daliile sau orhideile pot să reprezinte și ele cel mai bine intensitatea sentimentelor.

La o cină. Cea mai bună alegere mai ales dacă nu știi foarte bine gusturile, florile în nuanțe de alb sunt cea mai bună alegere. Cameliile sau irișii sunt și ei cea mai potrivită alegere în acest caz.

Pentru mama, cea mai specială ființă. Buchet de flori ideal pentru mama, de ales de la o florărie este un aranjament floral deosebit de special. Cea mai bună idee- bujorii și trandafirii, bineînțeles. Poți alege cele mai frumoase nuanțe de roz sau de mov. Sau poți miza pe un aranjament bicolor. Albul este foarte ușor de asortat cu rozul, cu galbenul sau cu verdele care este plin de prospețime.

O persoană din anturajul tău are mai multe calități minunate și tu vrei să îți exprimi admirația? În acest caz, cameliile albe sunt cea mai bună alegere. În cultura japoneză, aceste flori sunt cele care simboliează perfecțiunea.

Pentru a aminti cuiva afecțiunea ta, nimic nu se compară cu florile Myosotis. Vor aminti persoanei care le primește cât de mult ții la ea. Îi vei spune astfel că te gândești mereu la ea, chiar dacă ești mai departe de ea.

Iar atunci când vrei să feliciți pe cineva, trebuie să știi că florile în nuanțe de galben sunt cea mai bună alegere. Poți oferi astfel trandafiri, lalele, floarea- soarelui sau  narcise.

Culorile te pot ajuta și ele în acest sens:

  • Roșu pentru parteneră sau pentru o persoană pe care o iubești foarte mult.
  • Roz pentru persoanele mai apropiate pentru a evoca tandrețea și a exprima prietenia.
  • Galben pentru o colegă sau o cunoștință pentru a simboliza bucuria de a trăi.
  • Albul pentru a exprima admirația pentru o anumită persoană.

Prioritatea noastră numărul 1- să aduci un zâmbet pe față persoanelor dragi din viața ta.

Îți oferim astfel cele mai competente servicii, care țin cont de nevoile și de dorințele tale, cu o echipă care are grijă să îți ofere doar ce e mai bun pentru a putea răsfăța și surprinde cele mai dragi și mai importante ființe din viața ta.