Deși majoritatea oamenilor preferă să poarte telefonul lor Samsung fără husă, pentru a se bucura de design și atingere la maximum, adevărul este că, ținând cont cât costă și cât de ușor poate fi să-i deteriorezi ecranul sau spatele după o simplă căzătură sau lovitură, cel mai bine este să folosești o carcasă.
Cum să alegi cea mai bună opțiune? Vezi în cele ce urmează cele mai bune sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite huse telefoane Huawei, iPhone sau Samsung. Chiar dacă recomandările de mai jos se adresează posesorilor de telefoane Samsung, ele pot fi aplicate și în cazul altor mărci.

O carcasă pentru fiecare tip de utilizator

Piața accesoriilor pentru Samsung este foarte largă, dar unul dintre produsele sale vedetă este și va fi întotdeauna husa. Sunt utilizate mai ales pentru că telefoanele costă, în unele cazuri, prea mulți bani pentru a se sparge după o căzătură prostească.

Problema este că, într-adevăr, punerea unei huse nu este întotdeauna ceva care place tuturor în mod egal. Pentru că acea atingere a dispozitivului este eliminată și este ascuns un design care adesea te-a făcut să optezi pentru un model sau altul.

Desigur, ca prioritate înainte de siguranță, dacă cunoști toate tipurile de huse care există, este mai ușor să alegi care ar fi idealul în funcție de nevoile tale. Deși vei constata, de asemenea, că, în funcție de marcă și model, va fi mai mult sau mai puțin ușor să găsești huse de diferite tipuri și calități, dar, în general, acestea sunt toate tipurile de huse care există:

Cum să alegi husa ideală?

Alegerea unei huse este foarte simplă, deoarece se adresează unei chestiuni simple de gust personal. Totuși, păstrarea în minte a unor aspecte este întotdeauna utilă. Pentru că există momente în care investiția unei anumite sume într-un model bun este mai profitabilă decât puțin în mai multe modele.

• Dacă urmează să optezi pentru huse din silicon, singurul sfat este că ai certitudinea că atunci când vine vorba de a pune telefonul în buzunar nu se „blochează”. Cu alte cuvinte, acest material cauciucat este predispus să îngreuneze atât depozitarea, cât și scoaterea telefonului din buzunarul pantalonilor. În plus, dacă iei în considerare dimensiunile celor mai multe telefoane Samsung, cu atât mai mult contează husa.
• Husele de tip carte care provin, ori de câte ori este posibil, de la producătorul însuși sau de la mărci recunoscute. Restul se deteriorează rapid și nivelul lor de protecție este întotdeauna mai mic.
• De asemenea, se recomandă ca modelele robuste sau pentru baterii să fie de la producători care oferă garanții minime.
• Huse din piele sau material care o imită sunt întotdeauna o opțiune excelentă dacă nu te deranjează acea atingere mai clasică și sobră.

Principalii producători de huse

Având atât de mulți producători de smartphone-uri pe piață și modele care continuă să crească, găsirea unei carcase de calitate pentru orice model de Samsung este dificilă. Chiar și așa, există firme, precum Etou care oferă, de obicei, unele dintre cele mai bune produse pentru dispozitivele pe care le consideră sau le-au văzut prin diferite valori care sunt cele mai solicitate, ceea ce ar implica o posibilitate mai mare de vânzări.
După cum poți vedea, există tot felul de opțiuni. Unele vor costa mai mult sau mai puțin, dar dacă investești într-o husă bună, economisești bani.

By dca