masini de spalat profesionalemasini de spalat profesionale

Printre elementele care contribuie in mod decisiv la succesul unui business din domeniul HoReCa, igiena si curatenia desavarsite se afla la loc de cinste. Este, deci, firesc sa investiti in masini de spalat profesionale de ultima generatie, daca detineti sau administrati o astfel de afacere.

Acestea asigura spalarea impecabila a unei mari cantitati de rufe intr-o perioada scurta de timp. De asemenea, se remarca prin uscarea rapida, gratie utilizarii noilor tehnologii de stoarcere.

Procesul de stoarcere este la fel de important precum cel de spalare propriu-zisa, deoarece scopul este ca lenjeria sau uniformele purtate de personal sa fie pregatite cat mai repede pentru o noua utilizare. Prin urmare, diferitele modele de masini de spalat profesionale, disponibile si in oferta Fresco Expert, au o capacitate ridicata de extractie a apei din rufe, procesul fiind realizat prin fenomenul ce poarta numele de centrifugare. Din acest punct de vedere, exista trei categorii de echipamente: cu turatie mare de stoarcere, cu turatie medie si cu turatie normala. Partea superioară a machetei

Electrolux Professional cu turatie mare de stoarcere

Printre modelele de masini de spalat profesionale cu turatie mare de stoarcere, acest produs cu incarcare completa, realizat de compania Electrolux Professional, se remarca prin capacitatea de 300 de litri si prin extractia ridicata, pentru o stoarcere eficienta.

Echipamentul are o zona de incarcare frontala si functie de inclinare inainte sau inainte/inapoi, cu inversare completa. Tot in vederea usurarii proceselor de incarcare si descarcare, usa are o deschidere larga.

Toate piesele critice sunt fabricate din otel inoxidabil, pentru a asigura un nivel ridicat de rezistenta la coroziune. Panourile laterale din otel zincat sunt vopsite cu pulbere, ceea ce contribuie, de asemenea, la sporirea rezistentei.

Greutatea neta este 1 157 de kilograme, latimea de 1 390 de milimetri, adancimea de 1 585 de milimetri, iar inaltimea de 2 015 milimetri.

Electrolux Professional cu turatie medie de stoarcere

In gama de masini de spalat profesionale cu turatie medie de stoarcere, acest echipament este apreciat pentru microprocesorul Compass Pro, care ofera setarea cu usurinta a programului, posibilitatea de alegere a limbii, butoane de selectare rapida a programelor si a optiunilor de spalare folosite frecvent.

Este prevazuta cu pachete de programe optimizate special pentru economisire si performanta. In acelasi scop, masina cantareste lenjeria si ajusteaza cantitatea de apa si energie in functie de sarcina. Astfel, se realizeaza economii importante atunci cand nu este incarcata 100%.

Greutatea neta este de 307 kilograme, iar echipamentul are urmatoarele dimensiuni: latime de 910 milimetri, adancime de 1 115 milimetri si inaltime de 1 465 de milimetri.

Electrolux Professional cu turatie normala de stoarcere

Printre principalele avantaje ale acestei masini de spalat profesionale cu turatie normala de stoarcere trebuie amintite alimentarea automata cu detergent lichid, precum si posibilitatea de conectare la sistemul de rezervare/plata sau contorul de monede, pentru spalatoriile self-service.

Optiunile multiple permit selectarea cu usurinta a programului, inclusiv dintre cele presetate pentru a economisi timp si energie, cu un plus de performanta. Se remarca atat prin puterea de extractie ridicata, pentru o stoarcere cat mai eficienta, cat si prin consumul extrem de redus de apa si de energie.

Greutatea neta a echipamentului este de 207 kilograme si are urmatoarele dimensiuni: latimea de 750 de milimetri, adancimea de 915 milimetri si inaltimea de 1 345 de milimetri.

Folosirea unei masini de spalat profesionale cu turatia de stoarcere adaptata nevoilor propriei afaceri va ajuta sa castigati timp, energie si, nu in ultimul rand, bani. Un echipament de calitate va stoarce doar rufele, nu si bugetul!

By andreea