In momentul aparitiei unei probleme la un rezervor incastrat, oricat ar fi de minora, este bine sa repari totul cat mai repede astfel incat sa eviti agravarea problemei.

Ce trebuie sa faci daca ai probleme cu rezervorul incastrat?

Nu exista nici o indoiala asupra faptului ca in baie cel mai utilizat obiect sanitar este toaleta. De cel putin cateva ori pe zi este actionata clapeta pentru a trage apa de fiecare membru al familiei, motiv pentru are trebuie sa te asiguri ca ai ales un model de calitate. Iar consumul de apa poate creste chiar mai mult in momentul in care este vorba despre o defectiune.

In cazul in care a aparut o problema la rezervorul incastrat si pierzi multa apa, atunci primul pas este sa opresti alimentarea rezervorului cu apa. Deschide trapa de acces si verifica instalatia pentru a elimina din start daca nu cumva este fisurata o teava.

In general, este bine sa apelezi la ajutorul unui instalator profesionist care poate sa rezolve problemele aparute rapid si eficient. Insa, sunt situatii in care daca te pricepi putin iar problema nu este atat de grava atunci poti sa faci si tu mici reparatii.

Pasi pentru a te bucura din nou de o instalatie fara probleme

Primul pas este sa demontezi butoanele exterioare si rama pe care sunt montate acestea. Este bine sa fii atent la demontarea acestora pentru a nu le rupe. Verifica daca sunt prinse cu suruburi si demonteaza totul pas cu pas si cu rabdare.

Urmatorul pas este sa demontezi capacul de protectie a mecanismului rezervorului iar dupa ce ai facut acest lucru vei putea vedea mecanismul rezervorului. Din acest moment vei putea efectua cu usurinta orice reparatie la modelul de rezervor incastrat pe care il ai. O alta recomandare importanta si pe care nu trebuie sa o pierzi din vedere este sa golesti rezervorul de apa, astfel incat sa fie mai confortabil sa lucrezi. In cazul in care s-a rupt o piesa in interior si trebuie doar sa o lipesti cu un adeziv atunci este recomandat sa nu fie uda zona.

Cumpar produse de calitate de aici .

In cazul in care dupa demontarea rezervorului nu ai reusit sa detectezi problema cel mai bine este sa apelezi la ajutor specializat. Astfel, nu vei risca sa agravezi problema. Instalatorul la care apelezi trebuie sa fie autorizat si specializat pe repararea unui rezervor incastrat. Acesta se va deplasa la domiciliu, va constata problema si va lua masurile necesare pentru a putea sa te bucuri mai departe de avantajele oferite de un rezervor incastrat.

Un profesionist autorizat va putea sa iti ofere si garantie pentru lucrarile efectuate si practica preturi corecte. Astfel, vei putea sa beneficiezi de servicii de calitate si fara sa ai teama ca problema este rezolvata doar pe jumatate.