Cum transportul este un porces cheie in activitatea oricarei companii care se ocupa cu producerea de bunuri de consum, acesta trebuie realizat dupa anumite norme de siguranta si etica. In functie de produsele pe care le ofera fiecare companie, transportul trebuie realizat in anumite conditii.

In cazul vinului, o bautura speciala, este nevoie asadar de masuri, nu neaparat speciale, dar cat mai sigure, in transport, ca in cazul oricaror bauturi si produse in recipiente de sticla. Fie ca este vorba despre transport terestru, aerian sau naval, exista mereu lucruri care pot afecta un produs asa ca este nevoie sa luam masurile potrivite pentru a evita eventualele daune.

Cele mai utilizate sunt cutiile de carton. Le intalnim peste tot si le utilizam aproape zilnic, fiind extrem de practice si oferind un grad de siguranta destul de mare, in functie de calitatea cartonului din care sunt realizate si a ceea ce punem in ele.

iPackOnline este un magazin online in care gasim solutii de ambalare de cea mai buna calitate, de la cutii simple, clasice pana la cutii de pizza sau cutii transport sticle. Realizate din carton de cea mai buna calitate, CO5, in 3 straturi, acestea sunt foarte rezistenta si au un aspect modern si in acelasi timp destul de simplu, fiind usor de utilizat de catre oricine.

Unele persoane considera ca pentru a atrage atentia celorlalti este mereu nevoie de lucruri complicate, complexe, insa nu este mereu cazul. Usurinta in utilizare este si el un factor important in multe situatii. Astfel, si in cazul producatorului, care poate ambala sticlele mai repede dar si in cazul consumatorului, care poate desface o cutie la fel de usor, fara a fi nevoie sa o rupa, reprezinta un beneficiu.

Pe langa diversele modele de cutii transport prezente in magazin, cei de la iPack pot realiza si la comanda diverse modele de cutii, dupa preferintele unui client. Desigur, este nevoie de o comanda de cel putin 1000 de bucati pentru ca acest lucru sa fie posibil dar, considerand ca este vorba despre o companie cu o productie mare, nu reprezinta un numar deloc mare iar costurile nu sunt nici ele foarte mari, pretul unei cutii pentru 6 sticle de vin de exemplu, fiind de doar 6.34 lei cu TVA.

Exista situatii, in cazul oricarui magazin online dar si offline, cand produsele pe care le dorim nu mai exista in stoc. Nu este insa cazul sa ne facem griji. Mai ales in cazul unui magazin online ca iPack, tot ce trebuie sa facem este sa ne abonam la newsletter-ul lor, fiind astfel notificati de fiecare data cand noi produse sau oferte speciale sunt introduse in magazin.

Cat timp nu este vorba despre produse de dimensiuni foarte mari, cutiile de carton raman cea mai buna solutie de ambalare si transport in cele mai bune conditii de siguranta. Cu toate acestea, si pentru produse ceva mai mari, la iPack putem gasi si cutii paletizare, de dimenisiunile unui palet, utilizate pentru transport in cantitati mai mari sau, de dimensiuni mai mari.

By bl291g