popularitate sali de fitness

A existat atat de mult entuziasm in jurul redeschiderii salilor de sport, incat chiar si oamenii care nu au avut niciodata un abonament la sala se gandesc sa se inscrie si vrem sa facem tot ce putem pentru a va ajuta sa faceti din sesiunile regulate de sala parte a rutinei dvs.

De ce sa mergi la sala?

Exista numeroase motive pentru care oamenii se inscrie la o sala de sport. Pentru unii dintre noi, este vorba de a face muschi pentru a imbunatati forta. Alti membri ar putea cauta un plus de energie mai natural decat cofeina. Si unii vor pur si simplu sa-si trateze corpul cu respect.  Mersul la sala de fitness se poate dovedi o distractie.

Ar trebui sa te inscrii la o sala de fitness?

NHS recomanda ca adultii sa se angajeze in cel putin 150 de minute (adica doua ore si jumatate) sau exercitii fizice moderate sau 75 de minute (o ora si 15 minute) de activitate aeroba in fiecare saptamana. In plus, ei recomanda antrenamentul de forta a grupurilor de muschi majore de cel putin doua ori pe saptamana.

Mersul la o sala de sport are ca rezultat de multe ori sa muncesti mai mult si mai mult decat daca ai face miscare acasa, unde canapeaua, televizorul si o ceasca buna de ceai va fac semne. In plus, a avea acces la echipamente de calitate si a fi in preajma unor oameni dedicati va ofera un impuls mai semnificativ pentru a va atinge propriile obiective de fitness. La Gold Gym din Targu Mures vei gasi mediul ideal in care sa te simti bine.

Scopul unu: imbunatatirea sanatatii

Oamenii doresc sa se simta mai bine si sa traiasca o viata mai sanatoasa. Este dovedit stiintific ca antrenamentul cardio si de forta imbunatateste sanatatea si te face sa te simti mai bine. Exercitiile fizice pot ajuta la combaterea stresului, de care am suferit cu totii in ultimul an!

 Scopul doi: pierderea in greutate

Acesta este poate cel mai popular motiv pentru care oamenii se inscrie la o sala de sport. Potrivit BBC, 48% dintre oameni s-au luptat cu cresterea in greutate in timpul pandemiei. Mersul la sala garanteaza rezultate si ne ajuta sa ne simtim mai in control. Facem in mod activ ceva pentru a ne face sa ne simtim mai confortabil in pielea noastra.

Scopul trei: un aspect mai tonifiat

Daca nu te simti confortabil sa porti tinuta ta preferata nu o vei purta.  Exercitiile fizice iti pot slabi si tonifica intregul corp, netezind orice denivelare inestetica si facandu-te sa arati cel mai bine, indiferent de cat de mult cantaresti. Vrem sa zambesti ori de cate ori te privesti in oglinda.

Scopul patru: cresterea nivelului de energie

Un alt fapt stiintific: antrenamentul regulat creste nivelul de energie si reduce senzatia de oboseala. Poate suna contraintuitiv; cu siguranta exercitiile ar trebui sa te oboseasca, nu sa te faca sa te simti mai plin de energie? Cu toate acestea, exercitiile fizice cresc productia de dopamina, serotonina si norepinefrina, neurotransmitatori care promoveaza niveluri mai ridicate de energie.