camere frigorificecamere frigorifice

Ideea achizitionarii unei camere frigorifice de cea mai buna calitate poate fi cel mai bine inteleasa in timpul unei veri toride, precum cea actuala, in care temperaturile caniculare atrag atentia, mai mult decat oricand, asupra necesitatii de a pastra alimentele in conditii optime.

Indiferent daca sunteti proprietarul sau administratorul unui restaurant, al unei cantine sau al oricarei alte unitati de administratie publica, intelegeti fara indoiala de ce un astfel de echipament disponibil se poate dovedi util, din multiple puncte de vedere.

Beneficiile achizitionarii unei camere frigorifice de calitate

O camera frigorifica este o incapere de mari dimensiuni, care permite pastrarea proaspata, intr-o atmosfera controlata si pentru o perioada indelungata de timp, a carnii si produselor din carne, a fructelor, legumelor si a oricaror altor alimente.

Pe piata romaneasca, furnizorul Fresco Expert se remarca, de aproape trei decenii, prin profesionalismul cu care sustine geniul in bucatariile profesionale. In magazinul online Fresco.ro sunt disponibile zeci de modele de camere frigorifice, fiecare dintre ele provenind de la branduri cu valoare recunoscuta pe plan international, precum platforma Virtus Group GmbH.

Un prim beneficiu oferit de un produs de calitate este reprezentat de durata indelungata de viata. Acesta va functiona bine si va oferi un randament superior nu doar in primii ani de functionare, ci pentru perioade de timp lungi.

In contextul incalzirii globale si al unor fenomene meteo extreme tot mai frecvente, cu siguranta va doriti ca firma dumneavoastra sa fie prietenoasa cu mediul. Acesta este un alt avantaj de care beneficiati, daca veti cumpara camere frigorifice de la Fresco Expert. Ele genereaza un consum de energie electrica relativ redus, comparativ cu productivitatea. Astfel, va ajuta sa faceti economii consistente.

Posibilitatea de acces rapid la produsele depozitate reprezinta un element de care trebuie tinut cont, deoarece rapiditatea servirii reprezinta, de multe ori, un criteriu esential in evaluarea pe care clientii o fac unui restaurant. Puteti alege dintr-o gama variata de modele, cu lungime, latime si volum diferite, astfel incat sa se potriveasca necesitatilor de depozitare a alimentelor, precum si caracteristicilor spatiului pe care il aveti la dispozitie.

Ca sa nu va faceti niciun fel de griji dupa achizitie, Fresco Expert ofera garantia Base Care, inclusa in pretul initial. Astfel, beneficiati de montaj si de garantie timp de 12 luni pentru piesele de schimb si pentru manopera. Daca doriti mai mult, exista doua variante superioare de garantie, disponibile contra cost: Performance Care si Premium Care.

Bogata oferta Fresco Expert!

In magazinul online Fresco.ro gasiti o oferta bogata de camere frigorifice de congelare si de refrigerare. Iata cateva dintre cele mai interesante produse!

o camera frigorifica cu functie de refrigerare, la pretul de 5 555 de lei, plus TVA. Are capacitatea de doi metri cubi, lungimea si latimea de cate 1 200 de milimetri si inaltimea de 2 010 milimetri;

o camera frigorifica de congelare, disponibila la pretul de 11 728 de lei, plus TVA. Are capacitatea de 5,7 metri cubi, lungimea de 2 100 de milimetri, latimea de 1 800 de milimetri si inaltimea de 2 200 de milimetri;

o camera frigorifica de congelare, la pretul de 10 551 de lei plus TVA. Are capacitatea de 4,8 metri cubi, lungimea de 1 800 de milimetri, latimea de asemenea de 1 800 de milimetri si inaltimea de 2 200 de milimetri.

Indiferent de produsul ales, veti beneficia inclusiv de servicii de consiliere, livrare, montaj, training si servicii post-livrare. Un motiv in plus sa alegeti profesionalismul Fresco Expert!

By andreea