Cuvertura este un accesoriu care iti poate transforma instantaneu dormitorul intr-un refugiu relaxant si odihnitor. Confortabila, atractiva, realizata din materiale respirabile si placute la atingere, aceasta imbraca patul, conferind un plus de eleganta si stil dormitorului.

Daca vrei sa beneficiezi la maximum de toate avantajele unui element decorativ versatil si durabil, alege un set de cuvertura pat matlasata cu doua fete, din trei piese din magazinul online Patul Meu! Astfel, vei avea si doua fete de perna perfect asortate si vei ridica la un nivel superior gradul de eleganta din dormitor.

Iata cateva motive pentru care merita sa ai o astfel de cuvertura!

Este confortabila si atractiva

Cand vine vorba despre aspectul si confortul din dormitor, nimic nu este mai important decat cuvertura! Este un accesoriu decorativ si, totodata, perfect functional, pe care il poti folosi pentru a acoperi patul cand nu dormi, dar si pentru a te inveli.

Este versatila si decorativa

Daca are doua fete, cuvertura este reversibila si devine si mai atractiva, pentru ca, practic, isi dubleaza versatilitatea si durabilitatea. Gaseste cea mai potrivita cuvertura de pat cu doua fete, cu model sau scheme de culori diferite si vei putea schimba imediat aspectul dormitorului! Este de ajuns sa o intorci pe partea cealalta!

Este durabila

Cand cumperi o cuvertura cu doua fete, faci cea mai buna achizitie posibila pentru dormitorul tau! Poti alege varianta cu doua fete la fel sau cu modele si culori diferite pe fiecare parte. Posibilitatile sunt nenumarate, iar tu obtii un accesoriu dublu functional cu o durata dubla de utilizare!

Pentru ca o poti folosi pe ambele fete, pe termen lung, cuvertura de pat reversibila este o achizitie inteligenta. De asemenea, functioneaza de minune in orice dormitor!

Schimba designul dormitorului in doar cateva secunde

Iti place diversitatea si simti deseori dorinta brusca de a redecora spatiul in care locuiesti? Daca da, trebuie sa iei in considerare o cuvertura de pat cu doua fete diferite! Datorita acesteia, cu o simpla intoarcere, vei obtine exact schimbarea pe care o doresti.

Un astfel de accesoriu este o achizitie unica pentru doua variante de decor diferite si iti ofera posibilitatea de a aduce ceva nou, ori de cate ori simti nevoia.

Iti asigura un plan de rezerva excelent

Daca ai copii sau animale de companie, accidentele si petele fac parte din viata ta. Cu o cuvertura reversibila, insa, ai intotdeauna un plan de rezerva excelent pentru a ascunde micile neplaceri. Nimeni nu va sti ca pata exista, iar tu vei face economii considerabile, pentru ca nu va fi necesar sa cumperi o cuvertura noua.

Totodata, reprezinta alegerea excelenta pentru dormitorul copiilor, ale caror gusturi se schimba odatata cu varsta. Astfel, daca o vreme si-au dorit un model vesel si frumos colorat, s-ar putea ca peste un an sa vrea ceva mai serios, iar tu le vei putea indeplini dorinta imediat, intorcand cuvertura pe partea cealalta!

In concluzie, daca vrei sa te bucuri de un somn confortabil si odihnitor si, totodata, sa adaugi un element decorativ atractiv in dormitorul tau sau al copiilor, alege o cuvertura pat cu doua fete! Este exact ceea ce iti trebuie!

By andreea