Prestatorii de servicii care se ocupa de mentenanta si reparatia canalizarilor stiu cat de important este sa adaptezi interventia la cauzele problemei, pentru a avea garantia unei reusite. Din  acest considerent, au nevoie de echipamente speciale care sa le furnizeze toate detaliile necesare pentru a da un diagnostic corect avariei cu care se confrunta. In aceasta categorie se incadreaza si echipamentele de inspectie canalizare care ofera cea mai concreta imagine asupra situatiei in cauza, astfel incat dificultatea proceselor ulterioare sa fie redusa la minim.

Cum te ajuta un sistem video de inspectie a canalizarii?

Diagnosticarea corecta a situatiei reprezinta primul pas din conceperea unui plan de lucru eficient. Fara acesta, intreaga operatiune poate fi ingreunata si prelungita inutil, cu riscul imposibilitatii gasirii unei rezolvari. Asadar, camerele de inspectie pentru conducte si tevi sunt esentiale pentru a avea garantia unei interventii de succes.

Te ajuta sa diagnostichezi corect problema. Dat fiind faptul ca pot fi introduse pe teava direct pana in punctul in care se situeaza problema, reprezinta un real avantaj. Vei putea observa care este natura blocajului, cum este situat si ce dimensiuni are, astfel incat sa poti apela la metode speciale pentru indepartarea lui. Spre exemplu, utilizarea unui sarpe de desfundat se poate dovedi a fi inutila in cazul in care este vorba de un blocaj cauzat de depuneri de grasime. Este neaparata nevoie de utilizarea unei solutii degresante in prealabil pentru a elimina complet depunerile. Din acest motiv este neaparata cunoasterea in detaliu a problemei cu care te confrunti.

Iti ofera imagini ale situatiei in timp real. Vei putea in acest mod sa coordonezi si camera prin traseul intortocheat al unei conducte, in timp ce vei ghida si ustensila pe care o folosesti. Deci sansele sa ajungi repede si fara efort in punctul dorit sunt foarte mari. Mai mult decat atat, odata ce ai ajuns la blocaj, vei putea calcula foarte bine felul in care actionezi astfel incat sa ai garantia unor pasi rapizi, siguri si bine executati.

Iti ofera toate detaliile de care ai nevoie pentru o interventie fara inconveniente. In apropierea conductelor interne se situeaza adesea elemente de transport ale altor resurse precum energie electrica sau gaze. La o miscare gresita exista sanse foarte mari sa defectezi unul dintre aceste elemente. Astfel, daca ai o imagine de ansamblu a intregului spatiu de actiune, riscul de accident este mult mai mic.

Vei putea descoperi cu usurinta alte probleme existente in apropiere. In cazul in care exista urme de rugina extinse, fisuri sau alte chestiuni care in timp ar putea produce pagube serioase, le vei putea observa si comunica mai departe, astfel incat sa fie evitata orice neplacere.

Cumpara de la iUni echipamente de inspectie video a canalizarilor

La iUni vei gasi o varietate de astfel de echipamente dintre care sa poti alege in functie de propriile nevoi. Fie ca vorbim de interventii minore, locale sau chiar de mare amploare, vei gasi camere care sa poata face fata cu succes. Majoritatea modelelor disponibile sunt endoscopice, ceea ce inseamna ca permit infiltrarea prin spatii greu accesibile pentru a ajunge in punctul vizat. In functie de camera aleasa vei putea atinge distante variate si de aceea trebuie sa te orientezi catre una care sa se plieze pe tipul de interventii pe care tu le realizezi frecvent. Daca nu stii totusi pe care sa o alegi, poti accesa oricand serviciul gratuit de consultanta prin intermediul caruia un specialist sa te directioneze catre cea mai buna varianta. Pretul final este unul foarte avantajos raportat la beneficiile pe care le ofera un asemenea sistem. Cu alte cuvinte, apeland la iUni, ai garantia unor produse eficiente, durabile si foarte accesibile.

By cb2819