Daca practici fumatul cu ajutorul unei tigari electronice, cunosti deja toate beneficiile pe care aceasta le aduce, in raport cu variantele clasice. Unul dintre principalele avantaje de care va puteti bucura este dat de posibilitatea de a experimenta senzatii variate prin simpla schimbare a aromei din dispozitiv. De aceea, daca alegi sa achizitionezi lichid de vape de la Voore, ai posibilitatea de a testa arome de peste tot din lume si sa te lasi purtat de simturi in locuri neexplorate.

Arome si concentratii pentru toate gusturile

Varietatea este pe primul plan la Voore. Astfel, in oferta de lichid pentru vapare veti gasi numeroase arome inspirate din diverse zone ale lumii care genereaza senzatii unice. De la arome tropicale sau orientale, la unele care imita gustul si mirosul fructelor proaspete sau a unor deserturi renumite, poti incerca orice crezi ca va starni in tine ceva nou. In plus, pentru a ne asigura ca ne adresam tuturor categoriilor de gusturi, sunt disponibile si clasicele arome de tabac sau mentol.

Poti controla cantitatea de nicotina adaugata

Cumparand lichid direct din magazinele Voore ai sansa sa alegi cat de mari sa fie concentratiile substantelor componente. Cantitatea de nicotina poate varia de asemenea, putand astfel sa o reduci treptat daca iti doresti sa observi cum reactioneaza corpul tau la o posibila eliminare a acesteia din rutina zilnica. In acest mod ai putea sa-ti pavezi drumul spre o viata mai sanatoasa din care dependenta dispare si ramane doar obiceiul ca moc moment de relaxare de zi cu zi.

Concentratii non-daunatoare

Vaparea este un obicei mult mai putin daunator decat fumatul, atat prin inlocuirea fumului cu abur, cat si prin substantele utilizate in formularea lichidelor. Astfel, vei putea sa continui sa te bucuri de timpul petrecut la tigara, fara a-ti mai face griji cu privire la propria sanatate.

Preturi de top

La Voore te bucuri intotdeauna de cele mai bune preturi la toata oferta de lichid pentru tigari electronice. Daca in cazul fumatului clasic, bugetul saptamanal acordat in aceasta directie era destul de mare, acest lucru nu se va mai intampla odata ce inlocuiesti tigara clasica. Odata ce ti-ai achizitionat kit-ul complet, singurul consumabil de care va trebui sa ai grija este lichidul. Un singur recipient poate fi echivalentul a mai mult de 3 pachete normale, in functie de frecventa utilizarii. Vei putea sa vezi asadar schimbari majore la nivelul bugetului tau.

Disponibilitate oriunde in tara

Pentru a-ti usura procesul de procurare a lichidului si nu numai, am deschis cateva puncte fizice peste tot prin tara. In plus, ne gasesti si online, unde poti admira si analiza intreaga ofera si apoi comanda variantele care iti starnesc cel mai tare curiozitatea.

By cb2819