dulap metalicdulap metalic

Daca detii un atelier auto, probabil stii deja cat de important este sa ai la indemana o trusa de scule. Totusi, aceasta nu este singura ta optiune pentru depozitarea ustensilelor de lucru. In cazul in care vrei sa ai parte de mai multa securitate si organizare, un dulap metalic de la Viamond.ro poate reprezenta o alternativa potrivita. Iata ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona unul!

De ce sa cumperi mobilier metalic?

Spre deosebire de lemn sau plastic, metalul este un material durabil. Modelele din aceasta categorie au fost utilizate de peste 100 de ani si au devenit apreciate pentru calitate, precum si pentru rezistenta oferita. Astfel, atunci cand faci o astfel de investitie, te poti astepta sa ai parte de un produs care se adapteaza rapid in mediile de munca dificile.

Vopseaua tratata impotriva agentilor corozivi previne patrunderea bacteriilor in interior si opreste aparitia ruginii. Multe dulapuri sunt chiar fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditate de organismele internationale.

Un alt tratament util pe exterior este cel ignifug, care actioneaza la contactul direct cu focul si impiedica daunele provocate intr-o astfel de situatie. Greutatea suportata de polite ajunge pana la 70 de kilograme, existand posibilitatea de a atasa rafturi suplimentare in cazurile necesare.

Culoarea clasica a unui dulap metalic este gri, dar acesta poate avea usile sau suprafata exterioara vopsita integral. Unele persoane aleg sa le faca rosii, albastre sau verzi, datorita aspectului deosebit. O alta posibilitate este sa alegi o nuanta precum negru sau silver, care sa creeze contrast cu restul decorului.

Cum alegi dulapul potrivit?

Unul dintre cele mai importante criterii este reprezentat de dimensiuni. Dulapurile de tip vestiar cu 2 rafturi fixe au masurile de doar 600x500x800 mm. Drept urmare, acestea se pot amplasa in incaperile cu spatiul ingust si reprezinta solutia ideala pentru cei care isi doresc un produs la oferta. Pretul de achizitie pentru un asemenea dulap metalic este de doar 645,99 RON cu TVA inclus, montajul fiind realizat din fabrica. Cu alte cuvinte, nu mai este necesar sa investesti in acest proces si nici sa pierzi timpul pana cand gasesti persoana potrivita.

Iti doresti o alternativa premium? Alege un model plexiglas Eco+. Acesta are masurile de 900x400x1900 mm si este prevazut cu usi incadrate cu rama de aluminiu. Constructia sudata din otel si peretii laterali dubli permit utilizarea sa in domeniul comercial si cel industrial. Pretul de achizitie este de doar 2.329,99 RON cu TVA, iar produsul a fost fabricat in Romania.

Cat de sigur este un dulap metalic?

Indiferent ce obiecte depozitezi in interior, probabil nu-ti doresti ca acestea sa ajunga furate. Din fericire, exista un sistem de inchidere care asigura intotdeauna impiedicarea unor asemenea incercari. Spre exemplu, poate fi disponibila o incuietoare cu 2 chei, alcatuita dintr-o serie de 3000 de numere diferite.

Un alt mecanism de protectie util este cel de tipul sus-jos. Pe langa securitate, dispui de o garantie valabila pana la 2 ani de zile. Ai inclusiv posibilitatea de a atasa inchideri aditionale, diferite de cele clasice. Alege un magazin online ca Viamond.ro si dispui de o gama variata de modele de dulap metalic la oferte!

By andreea