pariuri live

In tara noastra, pariurile sportive se bucura de o popularitate tot mai mare in randul iubitorilor de sport. Acestea nu numai ca pot asigura divertisment si pot “incinge” spiritele in apropierea unui eveniment sportiv major, dar pot reprezenta si o importanta sursa de venit pentru multe persoane. Fotbalul, evident, este pe primul loc in sufletele si pe biletele pariorilor romani.

Cu toate acestea, meciurile de fotbal nu se disputa fara intrerupere pe tot parcursul anului, astfel incat pariorii cu experienta se specializeaza si in strategii de pariuri pe tenis. In multe situatii, tenisul poate oferi o valoare mai buna atunci cand optezi pentru ofertele de pariuri live, intrucat doar doua rezultate sunt posibile la finalul fiecarui meci.

Diferentele dintre tenis si fotbal din perspectiva strategiei de pariuri live

Din perspectiva pariorului, tenisul difera extraordinar de mult de fotbal. Cu exceptia meciurilor de dublu, numai doi sportivi se vor confrunta pe teren. In plus, suprafata de joc este intotdeauna impecabila, meciurile se desfasoara in conditii meteo intotdeauna favorabile, publicul este tacut, iar tehnologia video permite arbitrului sa nu dezavantajeze niciun jucator (tehnologie recent introdusa si in unele competitii de fotbal).

Atunci cand dezvolti o strategie clasica sau de pariuri live pe fotbal, in schimb, trebuie sa iei in calcul toti cei 22 de jucatori de pe teren plus rezervele, maniera de arbitraj, influenta publicului “de acasa”, calitatea suprafetei de joc si conditiile variabile ale vremii.

Jocul de tenis este influentat de foarte putine variabile, asadar rezultatul ar putea fi mai simplu de anticipat. Tocmai de aceea, pariorii cu experienta si marile site-uri de ponturi nu exclud niciodata evenimentele importante disputate in cadrul turneelor ATP sau WTA.

Evident, se pot produce “surprize” si in partidele jucate peste fileu, altfel nimeni nu ar mai urmari o disputa care deja a fost castigata inainte de primul serviciu. Cu toate acestea, cateodata este mai simplu sa gasesti un avantaj atunci cand alegi optiunile de pariuri live pe tenis din cadrul marilor case de pariuri, precum Get’sBet.

Pariuri pe seturi

Ofertele marilor case de pariuri sunt deosebit de diversificate, in special atunci cand este vorba de sistemul de pariuri live. Nu este necesar sa ai o experienta vasta in acest sport, insa va fi nevoie sa urmaresti desfasurarea jocului pentru a gasi optiunile de pariere care ofera o valoare deosebita.

Din acest punct de vedere, trebuie sa stii un aspect foarte important: casele de pariuri spotive se concentreaza pe finalul partidelor de tenis, nu neaparat pe desfasurarea acestora, motiv pentru care ofertele de pariuri live pot fi foarte avantajoase.

Nu exista sistemul perfect de pariere, insa atunci cand casa de pariuri are tendinta de a supraevalua favoritul, optiunile live se pot dovedi deosebit de valoroase. Iata o strategie pe care ai putea sa o aplici in cazul marilor evenimente din tenisul mondial:

– intr-un meci cu un favorit clar, plaseaza o miza pe tenismenul considerat mai slab inainte de inceperea partidei;

– apoi, in cazul in care favoritul nu preia conducerea scorului din primele game-uri, plaseaza o miza pe favorit ca va castiga meciul fara a pierde vreun set (cotele de care te vei bucura acum vor fi mult mai mari decat inainte de startul partidei);

– de cele mai multe ori, favoritul va reusi sa domine clar, insa daca partida va oferi o “surpriza”, vei castiga pariul pe care l-ai facut inainte de primul serviciu.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

By andreea