Există cel mai bun moment pentru a cumpăra asigurări de viață?

Această întrebare poate părea dificilă, dar răspunsul este simplu. Sunteți într-o situație în care moartea dvs. ar putea impune altora dificultăți financiare? Dacă răspunsul este da, atunci este timpul să cumpărați asigurări de viață. Cu toții avem evenimente diferite de-a lungul vieții, care ne-ar putea face să reconsiderăm ceea ce este important. Evenimentele neplăcute intră la această categorie și este vorba de servicii funerare. Este o idee bună să începeți cu o acoperire care să se potrivească nevoilor dvs. actuale. Puteți crește beneficiul mai târziu, pe măsură ce viața se schimbă și aveți mai multe la dispoziție. Următoarele sunt câteva situații de luat în considerare:

Ești căsătorit sau vei fi în curând

Acum că sunteți doi în imagine, este important să începeți să vă gândiți la securitatea financiară pe termen lung. Dacă unul dintre voi nu ar mai fi în preajmă, soțul supraviețuitor ar fi sigur din punct de vedere financiar? Ar fi destui pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare, cardul de credit sau alte datorii? Dacă nu, asigurările de viață pot contribui la eliminarea acestui decalaj.

Ai copii sau pe cale să-ți întemeiezi o familie

Acum ai crescut ante-ul. Aveți dependenți care se bazează pe voi. Doriți să vă protejați familia și să vă asigurați că cheltuielile, inclusiv educația, sunt îngrijite. Costul mediu pentru creșterea unui copil la vârsta de 18 ani este de aproximativ 233.610 dolari. În plus, este posibil ca soțul supraviețuitor să fie nevoit să preia partea dvs. din sarcinile parentale și gospodărești, ceea ce i-ar putea compromite slujba.

Sunteți proprietar sau veți fi în curând

Deținerea casei tale creează un sentiment minunat de securitate, până când îți dai seama că, dacă salariul tău dispare, creditul ipotecar restant ar putea fi o povară pentru un soț îndurerat. O poliță de asigurare de viață pe termen lung este o modalitate bună de a achita ipoteca și alte datorii în cazul în care vi se întâmplă ceva.

Ești pensionar

Ești pensionar

Poate că aveți grijă de nepoți sau de un copil cu dizabilități. Aceste asigurări asigură și cheltuielile pe servicii funerare satu mare. Sau, dacă mori, prtenerul tău ar putea supraviețui cu 10 sau 20 de ani sau mai mult. Există suficient depozit pentru a vă asigura că persoanele aflate în întreținerea dvs. sunt acoperite sau că un stil de viață confortabil poate continua pentru tot restul vieții soțului / soției?

Singur și fericit

S-ar putea să credeți că nu sunteți de acord, dar cel mai probabil aveți încă anumite responsabilități financiare, cum ar fi plata cardului de credit sau a datoriilor colegiului. De asemenea, tot mai mulți singuri ajută părinții mai în vârstă. Dacă ți s-ar întâmpla ceva, ce s-ar întâmpla cu ei? Asigurarea de viață poate fi foarte accesibilă când sunteți tânăr și este o modalitate excelentă de a vă stimula planul financiar.