Un proiect poate fi considerat de succes in momentul in care de pe urma sa castiga toate persoanele implicate. Astfel, fiecare participant este motivat sa dea tot ce are mai bun, stiind ca va fi rasplatit cum se cuvine.

Exact asa stau lucrurile intr-un studio de videochat ca Studio-20.ro, unde intre modele nu exista competitie, ci un puternic spirit de colegialitate. O intreaga echipa lucreaza pentru a duce la obtinerea unor performante tot mai bune pe platformele online dedicate adultilor, iar obiectivul comun este aproape intotdeauna atins.

videochat

De ce nu exista invidie intre modelele online?

Dupa cum te poate invata orice specialist in economie sau finante, concurenta apare atunci cand serviciile sau produsele pe care le vinzi se adreseaza unui numar limitat de consumatori. Intr-un astfel de caz, vrei ca un procent cat mai mare dintre ei sa cumpere ceea ce ai tu de oferit si sa ignore alte oferte.

Numarul barbatilor inscrisi pe site-urile de videochat este insa de ordinul milioanelor. Persoane din intreaga lume, de pe toate continentele au conturi deschise pe platforme online precum LiveJasmin, Flirt4Free sau Chaturbate. Toti acesti utilizatori sunt dispusi sa plateasca sume frumoase de bani pentru a se bucura, in spatiul virtual, de compania unei fete frumoase.

In aceste conditii, e clar ca un model poate sa aiba parte de oricati fani doreste, fara ca vreuna dintre colegele ei sa se simta amenintata de un astfel de succes. Ce conteaza ca intr-o camera de chat se afla intr-un anumit moment peste 1 000 de interlocutori, daca raman alte zeci sau sute de milioane disponibili?

O alta explicatie a lipsei invidiei consta in faptul ca barbatii au gusturi cat se poate de diferite. Ei isi aleg modelele preferate dupa tot felul de criterii, de la detalii fizice gen culoarea parului sau inaltime pana la talentul de comunicare sau simtul umorului. Astfel, o fata blonda, cu forme voluptoase, in varsta de 30 de ani nu se afla de fapt in concurenta cu un model brunet, de 19 ani, cu o constitutie sportiva. Fiecare atrage un alt tip de barbati.

Asadar, numarul urias de membri ai site-urilor de videochat si gusturile cat se poate de diferite ale acestora fac sa dispara orice sentiment de invidie intre fete.

Secretul muncii in echipa

Studiourile mari de videochat au fost astfel gandite incat sa nu existe doar camere de lucru, ci si spatii destinate relaxarii si socializarii, unde fetele pot sa interactioneze intre ele in timp ce iau masa ori savureaza o cafea. Ele isi impartasesc experiente mai deosebite, se ajuta reciproc si leaga prietenii de durata.

Relatiile de colegialitate nu exista doar intre modelele online, ci si intre acestea si restul echipei. Ele sunt ajutate, inca din primele zile de lucru, de un trainer de videochat care le invata tot ceea ce au nevoie sa stie despre noul domeniu de activitate. In egala masura, beneficiaza de sprijinul profesorilor de limba engleza, de cultura generala si de make-up, precum si de asistenta permanenta a echipei de suport tehnic, care intervine cu promptitudine de fiecare data cand apare o eventuala problema.

Intr-o astfel de atmosfera de colegialitate, succesul nu intarzie niciodata sa apara, iar reusita unei fete ii apartine, de fapt, intregii echipe care lucreaza intr-un studio de videochat!

By andreea