tractari auto Brasov

Orice conducator auto stie cat de neplacut este atunci cand ramai cu masina in mijlocul drumului si trebuie sa apelam rapid la o firma de tractari auto pentru a ne ajuta sa ducem masina la cel mai apropiat service auto pentru a remedia problemele aparute.

Indiferent de destinatie, fie ca este in drum spre locul de munca sau suntem vacanta, atunci cand masina are probleme si numai poate continua calatoria este o problema ce trebuie solutionata rapid, tocmai de accea in acest articol am sa va dezbat acest subiect pentru a ajuta pe cei care vor avea nevoie de serviciile unei firma de tractari auto sa ia o decizie buna.

Ideal ar fi sa ai deja in agenda numarul de telefon al unei firme de tractari auto Brasov recomandate, cu program non stop, in caz contrar internetul poate fi o solutie.

Cautati o firma locala sau una care asigura acoperire nationala, asa costurile si timpii de interventie vor fi mai mici. O sa gasiti multe oferte, alegeti doar firme autorizate, in nici un caz privati care pot oferii servicii de remorcari dara nu sunt autorizati, nu ofera factura si nici un fel de garantie.

Este foarte important ca firma sa asigure masina pe durata transportului si sa detina o polita de asigurare care sa acopere eventualele daune ce pot sa apara in tipul manevrei de incarcare si descarcare sau in timpul transportului. Firma de tractari auto Brasov trebuie sa se asigure ca autovehiculul va ajunge in bune conditii la destinatia aleasa si cu cele mai mici costuri.

Servicii oferite de o firma de tractari auto Brasov

– transport pe platforma auto a autovehiculelor cu numere de inmatriculare sau inspectii tehnice expirate.
– transport pe platforma auto cand expuneti masini la vanzare in targuri auto.
– tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble voluminoase.
– tractari autoturisme defecte spre orice service in vederea reparatiei.
– tractari autoturisme avariate in urma unui accident.
– asistenta rutiera si depozitarea masinilor avariate in parcarea proprie.

Evitati sa remorcari masina in auonomie, cu ajutorul unui prieten de exemplu. Legislatia in vigoare, mai precis art. 157 privind normele legale privind remorcarea unui autovehicul, va infomeaza ca daca remorcarea nu este efectuata corespunzator riscati contraventii intre 9 la 20 de puncte-amenda si cu valori cuprinse intre 1125 RON si 2500 RON.

Trebuie sa folositi o bara metalica in lungime de cel mult 4 m sau o legatura flexibila omologata, in lungime de 3-5 m. Bara sau legatura flexibila trebuie fixata la elementele de remorcare cu care sunt prevazute autovehiculele.