Mesele romanilor sunt pline cu bunatati. E pace, e belsug, iar romanii au gusturi bune in toate domeniile de activitate. Oaspetii straini care ne viziteaza spun ca nu exista mancare mai buna ca la romani si oamenii sunt atat de calzi, incat vor reveni cu siguranta in Romania. Salata de vinete, legumele la gratar au un gust inconfundabil. Legumele romanesti  sunt dulci, carnoase si au un suc cu gust divin, de aceea orice mancare facuta din ele este mai gustoasa.

Salata verde acrita cu putin suc de lamaie, cu ceapa verde nu ingrasa, este izvor de sanatate si da dependenta. Acest preparat simplu se potriveste perfect cu o friptura buna sau cu ficatei la ceaun.

Este salata o planta pretentioasa? Raportata la altele care sunt si sensibile, vor si ingrijire speciala se poate spune ca nu este, dar cultura timpurie de salata sau cea semanata dupa o alta cultura timpurie se mentine cu folie microporoasa. Ca orice planta, salata are nevoie de lumina, caldura moderata, hrana pe care o ia din sol si atentia fermierului. Plantele care se simt iubite cresc mai repede si mai frumoase.

Agricultorii sunt devotati muncii lor si sunt oameni generosi, dedicandu-si munca semenilor. Ei indura adesea frigul si caldura pentru a avea produse pe care sa le duca la piata, iar lumea sa le cumpere si sa le consume cu placere.

Dar inainte de a le duce la piata, trebuie sa le protejeze. Primavara, toate culturile timpurii se confrunta cu inghetul si cu ultimele zapezi. Daca sunt abia rasarite se intelege ca temperaturile scazute le vor fi fatale. Folia microporoasa face adevarate minuni pentru ca are urmatoarele particularitati:

-poate creste temperatura cu 10 grade Celsius. Este asemenea unei pilote umplute cu puf de gasca. Tot ce se afla sub ea nu are voie sa inghete.

-permite luminii soarelui sa ajunga la plante, fiindca acestea au nevoie de lumina sa se dezvolte. 80 % din lumina naturala ajunge la plante datorita foliei microporoase.

-permite apei sa ajunga la plante.

-ofera protectie impotriva insectelor si daunatorilor.

Folia microporoasa poate fi comandata online de pe magazinul Perita care isi desfasoara activitatea in Romania de 15 ani. In prezent, acest furnizor are in stoc cele mai bune folii pentru solar, dar si folii mulcire. Foliile pentru solar au un numar mare de aditivi, asa se explica rezistenta mare a produsului. Multi fermieri indica durata de viata ca fiind 8 ani pentru folii Perita, in timp ce producatorul garanteaza o durata de 5 ani pentru foliile mai groase.

Folia solar este rezistenta la:

-caderile masive de zapada. Acest produs special este capabil sa se mentina curat de zapada, fiindca omatul aluneca de pe folie datorita aditivilor si tehnologiei de ultima generatie.

-grindina. Tot aditivii sunt cei care ajuta folia sa nu se ingaureasca din cauza caderilor  masive de zapada. Aceeasi rezistenta o are si fata de vantul puternic.

-razele UV periculoase, caldura insuportabila a soarelui.

Folia solar este si foarte flexibila si usoara si poate fi stransa si intinsa pe suport foarte repede. Folia mulcire mentine plantele perfect curate. Buruienile nu mai pot creste pe sub folie, fiindca plantele de cultura ies la suprafata prin crestatura facuta cu cutitul in folie.

Preturile sunt comunicate dupa completarea formularului de cerere oferta de pret sau la plasarea unei comenzi telefonice. Fermierii care au cumparat aceste folii stiu ca pretul este onest, raportat la calitatea produselor si la importanta lor. Plantele trebuie protejate, este o datorie de onoare a fermierului sa aiba grija de ele deoarece ele reprezinta hrana viitoare a romanilor si sunt forme de viata care sufera la fel de mult din cauza gerului, a caldurii excesive, a vantului si a grindinei.

Dupa cum brutarul nu are voie sa arda painea, nici legumicultorul nu poate lasa plantele sa inghete si oamenii fara legume gustoase.

Investitiile in agricultura se amortizeaza rapid si atat producatorii, cat si consumatorii de legume vor fi pe deplin multumiti. O folie ieftina nu poate rezista mult si in plus nu asigura nici protectie plantelor. Cumparand-o, oamenii vor face mai multa risipa, desi se gandesc ca ea este mai ieftina.

Folia microporoasa protejeaza si culturile in camp liber, dar o folosesc si pomicultorii, cand doresc recolte bogate. In primaverile in care este foarte cald la inceput si pomii infloresc, apoi incepe inghetul, fara aceasta folie, fructele in formare ingheata si cad de pe ram. Un pomicultor prudent ia masuri de precautie din timp, sa le poata oferi consumatorilor fructe proaspete.

Tocmai de aceea, acum este timpul ca folia microporoasa sa fie comandata de pe site-ul magazinului ca la momentul potrivit sa fie intinsa peste culturile timpurii sau peste pomii infloriti.

Perita este magazinul agricultorilor care doresc sa fie siguri ca recoltele lor sunt bogate si protejate si ca nu isi vor dezamagi consumatorii.

Romanii vor  legume si fructe romanesti care au gust inegalabil si care se vand proaspete. Pamantul are multe de oferit, daca este ingrijit cum se cuvine.

Agricultura romaneasca este la fel de dezvoltata cum este cea din statele dezvoltate ale lumii care conduc in topul producatorilor de fructe si legume.

O asemenea pozitie ofera garantia ca romanii vor avea hrana asigurata si ca totul va fi bine. Hrana este la fel de importanta cum sunt energia si carburantii.

Perita este renumita in intreaga tara, iar agricultorii plaseaza comenzi pe site-ul magazinului cu incredere.

Folia microporoasa ajuta plantele sa ajunga la maturitate,oferindu-le adapostul de care au nevoie.

By bl291g