Bucura-te de muzica ta preferata si comanda-ti casti pentru iPhone de la Prestige GSM! Iti garantam produse de calitate, rezistente, pentru ca stim cat de mult iti place sa asculti muzica, fie cand te plimbi, cand esti la serviciu, cand te relaxezi sau chiar in momentele in care citesti. Cumpara de aici casti pentru iPhone si uita de clasicele modele care se stricau dupa doua-trei luni de utilizare. Obiceiul nostru, al fiecaruia, este sa punem castile in geanta si sa le scoatem de acolo tragand pur si simplu de ele. Mai are rost sa spunem ca ele se incurca rapid si daca sunt fortate, firele se pot strica foarte usor? Ei bine, acestea ar fi doar cateva dintre motivele pentru care, la Prestige GSM, vrem sa va oferim casti de o calitate foarte buna, care sa va tina o perioada cat se poate de lunga de timp.

Uita de perioada in care, cand iti era lumea mai draga, se stricau si castile. Cumpara de aici casti pentru iPhone si te poti bucura de muzica ta preferata pentru cat mai mult timp.

Mai mult decat atat, la Prestige GSM puteti opta si pentru noua varianta de casti, mai exact Ear Pods.

Spre deosebire de castile clasice, EarPod-urile au fost concepute exact in functie de forma urechii. Prin urmare, acestea sunt mai confortabile decat majoritatea castilor clasice si sunt potrivite pentru multe perioade. Deoarece difuzoarele din EarPods au fost proiectate pentru a reduce scurgerile si a optimiza sunetul, acestea va ofera un mediu audio de inalta calitate. Cu telecomanda incorporata a EarPod-urilor, puteti regla volumul, puteti controla redarea muzicii si a videoclipurilor si puteti raspunde sau termina apelurile atingand zona tactila.

Avantajele EarPods:

  • Casti intraauriculare EarPods cu telecomanda integrata
  • Proiectat de Apple
  • Bas profund si bogat
  • O protectie mai buna impotriva transpiratiei si a apei
  • Controlul redarii muzicii si a videoclipurilor
  • Control apel vocal
  • Compatibil pentru toate dispozitivele care au un port Lightning si accepta iOS 10 sau o versiune ulterioara (inclusiv iPod touch, iPad si iPhone).

Indiferent pentru ce model de casti ai opta, la Prestige GSM gasesti exact modelul care iti va placea si va fi potrivit pentru nevoile tale. Daca preferi varianta mai actuala, iti recomandam sa incerci EarPods, insa daca esti adeptul clasicului, castile traditionale fac parte din sugestiile pe care le facem clientilor nostri.

Prestige GSM este magazinul care iti ofera o paleta diversificata de accesorii pentru telefoane, in special pentru iPhone, toate acestea avand mereu un pret foarte bun, adaptat nivelului de venituri din Romania. Cumpara de aici casti pentru iPhone si alege sa asculti muzica cu un sonor de calitate!

By cb2819