Atunci când activezi în industria videochat și ești la început de drum este absolut normal să ai unele inhibiții. Cel mai adesea acestea sunt de natură sexuală și de ordin comportamental. Dar partea bună este aceea că poți scăpa rapid de inhibiții cu ajutorul trainerilor puși la dispoziția ta de un studio de chat, dar și printr-o modalitate extrem de simplă: acceptă-te așa cum ești.

Pe lângă numeroasele blocaje care ar putea interveni la un moment dat în viață, te-ai putea confrunta și cu inhibarea sexualității membrilor cu care comunici, misiunea ta principală fiind atunci aceea de a-i ajuta să scape de această stare de disconfort. Drept urmare, atunci când alegi să lucrezi în această industrie intr-un studio chat care pe deoparte te poate destabiliza pe tine ca model, este bine să lucrezi și la următoarea posibilitate: inhibiția libidoului este una dintre problemele interlocutorilor tăi și să te pui în locul acestora.

Inhibiția – un avantaj sau nu?

Inhibiția nu ar trebui să fie privită ca un dezavantaj deoarece, de cele mai multe ori, ajunge să se transforme într-un atu, cu puține eforturi și ambiție. Te poți baza pe timiditate pentru a-ți construi o serie de personaje care îți vor fi de folos pentru a trece peste toate momentele în care nu te simți în largul tău.

Un mic truc de care profită modelele de chat, modelele cu experiență în special, este următorul: orice mic dezavantaj poate fi utilizat în avantajul tău folosind mai multe metode. Unele din aceste metode presupune evidențierea acestuia în timp ce altele presupun ascunderea lui. Un lucru valabil și în cazul inhibiției, caz în care este nevoie de multă voință și de o bună cunoaștere a sinelui, indiferent de modul în care alegi să îl exploatezi.

Cum poți scăpa de inhibiție

Atunci când optezi pentru o profesie, cum este cea de model videochat, se poate să nici nu îți dai seama că ai vreo inhibiție până în momentul interviului, atunci când ajungi să discuți unele subiecte mai sensibile privitoare la sexualitate, spre exemplu. De aceea, atunci când optezi pentru acest domeniu, cel mai important lucru este să alegi un studio de chat la care te poți dezvolta rapid, dar în propriul tău ritm, în același timp.

Pentru că inhibiția sexuală și cea comportamentală sunt cel mai des întâlnite la modelele noi în domeniu, iată ce te poate ajuta să scapi de ele:

-trainingurile specializate oferite de personalul studioului de chat care are experiență și care te poate ghida;

-discuțiile cu colegele care îți pot împărtăși din sfaturile și trucurile lor, dar te pot ajuta și să fii mai relaxată prin glume și mici povestioare;

-colectivul care te ajută să te simți bine în pielea ta ;

-încercările tale de a depăși momentele care simți că îți creează inhibarea, sau mai bine spus, să nu renunți atunci când ceva ți se pare mai greu;

-poate, chiar și cititul anumitor cărți despre sexualitate sau romane din categoria celor +18 ani, în care sunt detaliate gândurile unor personaje inspirate de cele mai multe ori din viața reală și în care sunt descrise acte sexuale fără pic de inhibiții  – mai mult ca sigur o să reușești să obții ulterior mult mai multă deschidere.

Inhibiția nu este ceva de care să nu poți scăpa, mai ales că în calitate de model vei intra în discuții cu tot felul de persoane și vei avea membri diferiți, cu personalități diverse, care te vor face să te concentrezi pe ei și nu pe blocajele tale.