Mall-urile sunt un fel de paradis al femeilor. Acestea le ofera tot ce isi pot dori in garderoba cu haine sau in garderoba cu accesorii. De fapt mall-urile au un scop bine definit de a atrage toate fetele si nu le este deloc greu, majoritatea magazinelor din mall-uri practica reduceri si oferte speciale tocmai pentru a atrage sexul frumos.

Mai jos va prezentam cateva motive pentru care fetelor le place sa mearga la cumparaturi.

1. Fetele adora sa exploreze

Comertul online sau offline ofera fetelor experienta explorarii lucrurilor de care au nevoie. Sunt atat de incantate de shopping incat uneori pot merge si singure. Fetelor le plac lucrurile noi care atrag privirile persoanelor din jur.

2. Fetele adora sa mearga la cumparaturi cand sunt fericite

Daca a primit o marire de salariu atunci trebuie sa sarbatoreasca cumva aceasta ocazie: cumparaturi! Fetele isi dubleaza starea de bine si euforia aflarii unei vesti foarte bune prin shopping.

3. Fetelor le place sa faca cumparaturi si atunci cand sunt triste

Daca au avut o zi proasta sau sunt indispuse, cumparaturile sau cel putin o tura prin mall le poate reda tonusul si increderea de care aveau nevoie pentru recuperare. Dupa achizitia unui obiect vestimentar apare si soarele pe strada lor.

4. Fetele adora unicitatea

Fie ca sunt invitate la o petrecere intre prieteni sau la o petrecere selecta, fetele vor sa fie intotdeauna unice. De aceea merg foarte des la shopping si au o garderoba foarte diversificata – pentru a putea surprinde invitatii sau partenerii intotdeauna cu ceva nou.

5. Tratament pentru plictiseala

Fetele merg la cumparaturi daca au timp liber si nu au ce face. Desi aceasta categorie de fete este cam rara, totusi ea exista. Daca nu exista altceva mai bun de facut sau au timp liber, de ce sa nu il foloseasca intr-un mod distractiv: shopping!

6. Cumparaturi dupa o cura de slabire cu rezultate

Acest tip de cumparaturi impusca doi iepuri dintr-o lovitura: innoirea garderobei cu haine pe noua masura si premiu pentru efortul depus sau atingerea obiectivelor in cura de slabire. Imediat dupa o cura de slabire cu rezultate, fiecare fata are tendinta de a merge la cumparaturi.

Daca faci parte din oricare din categoria de mai sus nu trebuie sa iti faci griji, asta este natura fetelor – shoppingul este raiul fetelor.