Chiar dacă pare un lucru banal, tunsoarea nu poate fi realizată mereu corect și în conformitate cu fizionomia feței. Din acest motiv, foarte mulți clienți sunt pretențioși atunci când vine vorba de alegerea frizerului. Pentru a te asigura că faci o vizită la salonul sau frizeria potrivită, consultă și părerile altor clienți. Programează-te online la unul dintre cei mai buni frizeri din orașul tău! Stailer este plaforma prin care o poți face.

Dacă vrei să optezi pentru o programare la tuns și nu știi pe care frizer să îl alegi, prin aplicația sau platforma Stailer îți va fi mai ușor. Acestea îți pun la dispoziție recenzii ale clienților, fotografii cu lucrările hairstyliștilor, locația exactă a salonului, fotografii din interior, cât și prețul pe care l-ai plăti pentru o tunsoare. Femei sau bărbați – saloanele disponibile sunt pentru altele genuri.

Serviciile de înfrumusețare la care poți apela prin intermediul Stailer coincid cu cerințele tale. Alegerea salonului sau a hairstylistului poate veni pe fondul mai multor criterii de care ții cont. Ai la dispoziție informații referitoare la preț, la modul în care se execută serviciul, fotografii cu acesta, recenzii ale clienților, cât și care sunt serviciile pe care le mai poți solicita.

Descarcă gratuit aplicația Stailer și descoperă beneficiile sale!

Aplicația Stailer poate fi descărcată gratuit prin magazinele digitale precum App Store, App Gallery sau Google Play. După ce ai instalat-o, te poți bucura de beneficiile sale. Poți face o programare la tuns prin aplicatia Stailer, poți să citești recenzii, să te reprogramezi sau să vezi toate saloanele din jurul locației tale. Aceasta poate fi descărcată atât pe telefonul mobil, cât și pe tabletă.

Serviciile de înfrumusețare pentru care poți opta sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Poți descoperi centre de înfrumusețare care oferă servicii pentru ambele genuri și în acest fel te poți programa împreună cu un prieten sau cu persoana iubită. Este foarte facil să găsești serviciul ideal pentru tine, doar prin câteva atingeri de ecran.

Dacă nu știi ce serviciu să alegi, consultă Catalogul cu Inspirație!

Catalogul cu Inspirație este disponibil prin intermediul platformei. Această secțiune conține fotografii cu lucrările hairstyliștilor înscriși pe stailer.ro. Poți vedea fotografii cu stiluri noi de manichiură și pedichiură, pensat, noi frizuri, coafuri diferite, culori îndrăznețe ale părului, aranjarea bărbii, tunsori în ultimele tendințe și nu numai.

În cazul în care ai văzut un serviciu de care ai nevoie și ți-a plăcut, prin apăsarea unui click pe fotografia respectivă te poți și programa imediat. Stailer îți permite să îți rezervi locul la salonul dorit, în doar câteva secunde. Dacă totuși nimic nu ți-a atras atenția din Catalogul cu Inspirație, poți căuta serviciile de care ai nevoie de pe prima pagină a site-ului sau de pe cea a aplicației.

Programează-te online la cel mai bun frizer din orașul tău! Nu mai pierde timpul și descoperă oameni noi și profesioniști în domeniul Hair & Beauty, alături de serviciile de întreținere corporală!

Contact: [email protected]