imprumuturi rapide

Provident Financial Romania, mai mult decat o simpla institutie financiara nebancara, ce acorda imprumuturi rapide romanilor cu venituri mici si medii inca din anul 2006, se gandeste permanent la tine si nevoile tale.

Spre exemplu, cu Provident, ai parte de imprumuturi rapide de tip nebancar obtinute intr-un timp foarte scurt. Mai precis, in maximum 48 de ore. Aceasta performanta, in ceea ce priveste promptitudinea companiei, este posibila prin intermediul serviciului optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu.

In acest caz, formalitatile aferente acordarii de imprumuturi rapide Provident vor fi simplificate in favoarea clientului (nu vei mai avea nevoie nici macar de un cont bancar), solicitarea ta va fi prioritizata, iar timpul de asteptare pentru aprobare va fi redus considerabil.

Cu alte cuvinte, optand pentru acest serviciu optional si auxiliar, un reprezentant Provident se va deplasa in scurt timp (maximum 48 de ore) la tine acasa, oferindu-ti suport in completarea documentelor contractuale si oferindu-ti banii in mana.

Ulterior, reprezentantul respectiv te va vizita periodic, lunar sau saptamanal, pentru incasarea ratelor fixe. Frecventa vizitelor – respectiv, a incasarii ratelor – depinde de tipul imprumutului pe care l-ai contractat: Standard sau STAR.

Important! In perioada pandemiei de COVID-19, toate vizitele reprezentantilor Provident se realizeaza in conditii de maxima siguranta, conform indicatiilor si masurilor anti SARS-CoV-2 emise la nivel national.

imprumuturi rapide

In plus, ai parte de conditii minime de eligibilitate pentru imprumuturi rapide Provident cu sume cuprinse intre 500 de lei si 20.000 de lei:

  • persoana cu cetatenie romana, care a implinit varsta de 18 ani;

  • venit fix minim de 300 de lei/luna, dovedibil;

  • adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei;

  • un numar de telefon valabil;

  • fara garanti sau garantii.

Mai mult decat atat, periodic te bucuri de promotii Provident pentru planurile tale. Spre exemplu, Promotia de iarna presupune imprumuturi rapide cu cea mai mica rata si cele mai mici costuri!

✔ Sume intre 1.000 de lei si 3.000 de lei

✔ Rate fixe de la doar 19 lei pe saptamana

✔ Termen de 62 de saptamani

✔ Comision de analiza dosar redus la jumatate, doar 60 de lei

✔ Serviciu optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului redus la jumatate, numai 10 lei/saptamana

✔ Rata dobanzii, 18.8% – clientul dispune de venit înregistrat la ANAF sau este pensionar si are istoric in Biroul de Credit

✔ Rata dobanzii, 33.8% – toti ceilalti clienti

Campania se desfasoara in perioada 19 ianuarie – 22 februarie 2021, iar regulamentul integral al acesteia este disponibil pe pagina special dedicata promotiei. O alta campanie activa este Recomanzi si castigi – citeste aici detaliile.

Pentru a aplica pentru un imprumut Provident, promotional sau nu, suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 ori 021 275 75 75. Alternativ, poti accesa site-ul Provident.ro pentru a completa formularul online. Solicitarea ta va fi preluata de catre un reprezentant, care te va contacta telefonic in cel mai scurt timp.

Fii mereu la curent cu ultimele promotii si recompense de la Provident – un real sprijin pentru planurile tale!

By andreea