Iritație, mâncărime, roșeața, cu asta va alegeți după o sesiune de ras. Desigur, dacă aveți pielea sensibilă asta nu va face decât să accentueze inevitabil iritarea feței. Ce puteți face pentru a scapă de chinul de după ras? Puteți da o raită prin magazinul nostru online că să descoperiți produse de îngrijire după ras, beneficiind și de un cod reducere notino.

Sfaturi pentru prevenirea iritatiei după ras

Lamele trebuie să fie curățate după fiecare bărbierit, altfel se vor umple cu bacterii în timp! În altă ordine de idei, poate aparatul de ras nu este potrivit pentru pielea dvs. Într-adevăr, dacă pielea fetei este fragilă, aparatul de ras cu 5 lame poate fi prea aspru. Deci, este mai bine să folosiți un aparat de ras cu 3 lame!

Umeziți pielea cu atenție înainte de bărbierit. Numai după aceea puteți trece la faza următoare: aplicați un produs pentru a vă pregăti pielea! Spumă de ras, cremă de ras, săpun de ras, gel de bărbierit. Există o mulțime de posibilități de a vă pregăti pentru bărbierit! Rețineți că fiecare dintre produsele enumerate corespunde unui anumit tip de bărbierit și ten. Mai bine să nu alegi la întâmplare și să consulți gama variată de pe site și folosind un cod reducere notino pregătit special pentru ține.

După bărbierit

După bărbierit, trebuie luate măsuri simple pentru a evita iritarea pielii. Cu cât aveți mai multă grijă de piele înainte și după bărbierit, cu atât reduceți șansele să apară erupții pe fața.

Aplicați un ser pe piele

După ras, este important să va hidratați cu o loțiune sau ser. Este de preferat o cremă hidratantă organică fără alcool, pentru a vă îngriji pielea și a adăuga un strat suplimentar de protecție împotriva iritatiilor și a umflăturilor.

Aplicați un balsam

Un pas esențial în limitarea arsurilor de ras și în calmarea pielii este utilizarea unui aftershave! Balsamul pentru după bărbierit este folosit pentru a vă proteja țesuturile și a le hidrata în profunzime. Acțiunea antiinflamatorie a balsamului de după bărbierit cu lapte organic este perfectă pentru calmarea și întărirea pielii după ras.

Ingredientele naturale bune ajută la echilibrarea pielii după ras. Uleiul din semințe prezent în acest tratament are o acțiune benefică asupra regenerării celulelor și previne astfel micro-cicatricile de pe față.

Gel de aloe vera

Aloe vera este o plantă renumită pentru numeroasele sale beneficii terapeutice. Aloe vera are o mare capacitate de a calmă roșeața și inflamația asociate cu problemele pielii. De asemenea, accelerează dezvoltarea de noi celule ale pielii. După bărbierit, ajută la reducerea umflăturilor și iritațiilor.

Castravetele

Castravetele este un aliment foarte proaspăt și, prin urmare, combate roșeața. Luați un castravete și tăiați-l felii pentru a acoperi zonele iritate. Pentru cele mai bune rezultate, lăsăți feliile la frigider timp de aproximativ zece minute. Plasați-le ușor pe zonele afectate și frecați. În cele din urmă, clătiți fața cu apă rece! Și pentru că știm că bărbații nu au prea multă răbdare, vă recomandăm să apelați cu încredere la cremele ce conțin castravete, mai ușor de aplicat și mai economice cu un cod reducere notino.