Nu este nevoie să convingi pe nimeni despre avantajele tapetului contemporan: acesta decorează pereții, creând în același timp întregul interior și oferindu-i un stil specific. Acum, însă, este la modă să acoperi unul dintre pereți sau doar o parte a acestuia cu tapet. Va deveni astfel atracția principală, iar celelalte elemente decorative trebuie să i se supună – în cazul modelelor mai expresive, sunt chiar redundante.

Cum să potrivești imaginile de fundal cu designul interior?

Este bine să compui imagini de fundal pe perete cu mobilier și țesături discrete – datorită acestui fapt, tapetul din interior va deveni o punctul forte al încăperii. Tapetul folosit astfel rupe monotonia pereților și oferă un efect surpriză. De asemenea, poate îndeplini diverse funcții. Nimic nu va face un perete să iasă în evidență și să iasă în evidență ca tapetul într-o culoare clară sau cu un model special, care te va purta într-un univers pictural și poetic sau într-o călătorie prin natură, așa cum oferă colecția de tapete MADI Toncorner.

De asemenea, imaginile de fundal de pe perete vor ascunde eficient o defecțiune. Această soluție poate fi dictată și de considerații pur estetice, tapetul de pe perete acționând ca un accent ce creează un fundal pentru o canapea impresionantă sau un bufet demn – adică acele elemente din interior a căror prezență dorești să o subliniezi în mod deosebit.

De ce să alegi tapetul MADI?

Celebrul brand francez Resources, în colaborare cu MADI, o tânără pictoriță și ilustratoare, lansează o gamă de tapete cu imagini de fundal cu o personalitate puternică. Într-adevăr, imaginile de fundal ale sale nu doar decorează, ci oferă interioarelor o viziune mai artistică și mai dedicată.

Această colecție este formată din 12 modele de tapete care:

  • te vor face să vrei să evadezi și în același timp te invită să îți pui întrebări despre identitatea umană profundă. Aceste modele sunt disponibile în format mic și mare pentru a se adapta tuturor proiectelor tale!
  • colecțiile de  tapet  MADI te poartă într-o lume destul de imaginară cu texturi, desene și culori care îmbină visele și fanteziile.

Cu această colecție de tapet MADI nu trebuie să îți faci griji pentru mediu, căci imprimarea acestor imagini de fundal se realizează pe hârtie naturală fără tratament de suprafață, folosind cerneluri pe bază de apă certificate pentru impactul redus asupra mediului.

De asemenea, culorile sunt delicate, modelele sunt frumoase, așa ca merită să alegi un astfel de tapet contemporan MADI – nu ai cum să greșești cu aceasta colecție, indiferent de stilul casei tale!