Sezonul rece aduce schimbări în garderoba oricărei femei. Fie că încercăm noi combinații pentru a prelungi viața articolelelor de vară, fie că hotărâm să achiziționăm noi piese de tranziție, un lucru este sigur: se resimte nevoia unei schimbări.

Sezonul rece aduce schimbări în garderoba oricărei femei. Fie că încercăm noi combinații pentru a prelungi viața articolelelor de vară, fie că hotărâm să achiziționăm noi piese de tranziție, un lucru este sigur: se resimte nevoia unei schimbări.

Trendurile nu stau nici ele pe loc. Fiecare dintre noi își dorește să fie la modă, într-un stil caracteristic. De altfel, țelul fiecărei ținute este de a inspira bun gust sau de a impresiona, în funcție de ocazie.

Dacă moda este pasiunea ta, atunci continuă să citești acest articol pentru a afla mai multe despre trendurile sezonului rece pentru anul 2021. Descoperă piese pe care trebuie să le ai, precum și combinații inedite cu încălțăminte și îmbrăcăminte pe care le ai cu siguranță în garderoba ta!

Ghetele, în topul preferințelor sezonului rece

 

Cu siguranță că ghetele sunt articolul de încălțăminte preferat de orice femeie pentru sezonul rece. Confortabile, mai mult sau mai puțin elegante dar suficient de călduroase pentru ploaie și zăpadă, ele reprezintă alegerea de zi cu zi. Câteva modele noi de ghete dama toamna apărute pe podiumul acestui an sunt cu siguranță ghetele Chelsea peste genunchi, ghetele cu platformă, simple sau de inspirație army și ghetele de ski, dedicate cu preponderență venirii iernii.

Nu uita însă că atunci când vine vorba de alegerea oricărui articol vestimentar sau de încălțăminte, este important să ții cont de stilul tău. Așadar, optează pentru modele care să se potrivească activităților zilnice, în culori neutre, pentru a le putea combina cu piese pe care le ai deja în garderobă. Orice pereche de ghete dama pentru toamna poate fi asortata unei rochii de vară, peste care să adaugi o geacă ușoară, un trench sau chiar un pulover subțire, perfect pentru tranziție.

Botinele, pentru outfituri mai serioase

Dacă stilul de viață sau locul de muncă îți impune ținute office sau formale, atunci botinele sunt alegerea comodă, dar elegantă. Din această cauză, noi îți recomandă să optezi pentru modele din piele, care sunt rezistente la vremea nefavorabilă, se păstrează bine inclusiv după ploaie. Mai mult, acest material este și călduros.

Botinele sunt la fel de elegante cu toc subțire sau toc gros. Dacă știi că trebuie să stai pe drumuri sau în picioare, atunci optează pentru un model cu platformă sau toc gros. Acest tip de încălțăminte se combină mai ales cu rochiile pe corp, până la genunchi. Adaugă un trench și o eșarfă, precum și o geantă în aceeași culoare cu încălțămintea. Pentru pantaloni, alege o pereche de botine peste gleznă, strânse pe picior. Dacă dorești o fustă, optează pentru o pereche de botine scurte, sub gleznă. În culori neutre. Pentru mai multe modele de încălțăminte pentru sezonul rece, aruncă o privire pe OneFashionRoom.

Bocancii, vedeta toamnei

În ultimii ani, piesele de inspirație army au captat atenția publicului. Și nu vorbim doar despre îmbrăcăminte în stil militar sau cu imprimeu de camuflare, ci și de încălțăminte. Bocancii army, cu talpă groasă și crampoane au câștigat votul pasionaților de modă. Cu un design androgin, care complimentează atât femeile, cât și bărbații, bocancii sunt alegerea perfectă pentru un outfit edgy.

Mergând pe principiul “Opusele se atrag’, multe femei aleg să îi combine cu rochii feminine și dresuri negre, semitransparente. Sugestia noastră este să adaugi o jachetă din flanelă ecosez, care va crea impresia unui outfit complementar, plăcut ochiului.

Aceste ghete vor fi cu siguranță printre favoritele celor care aleg să își achiziționeze piese la modă. Nu uita însă că este foarte important să ții cont în primul rând de stilul tău și de ceea ce îți place. Acestea sunt trăsăturile definitorii care te diferențiază de restul. Doar așa vei putea ieși în evidență!