Olla

Conceptul „Feng Shui” a intrat în limbajul internațional și este echivalentul echilibrului, confortului și armoniei din viața ta și din mediul în care trăiești. O astfel de atmosferă poate fi obținută doar în momentul în care totul din jur este pus în mod potrivit la locul său, astfel încât modul în care comunică toate elementele din jur cu tine să fie unul liniștitor, aducător al bunăstării fizice și mentale. Iată cum poți obține o atmosferă de acest fel prin simpla alegere a florilor potrivite cu care să îți decorezi interiorul casei.

Cum alegi aranjamentele florale pentru energia pozitivă din casa ta?

Ca să știi cum alegi fiecare aranjament de flori potrivit pentru casa ta, este important să cunoști harta bagua, un simbol emblematic utilizat în Feng Shui. Această hartă este împărțită în nouă secțiuni, fiecare dintre acestea având o culoare atribuită, dar și o zonă a vieții. Pentru a alege florile potrivite, ține cont de aceste secțiuni, iar în acest fel poți atrage energiile pozitive pentru o viață calmă și prosperă.

Pentru că în colțul din stânga al unei încăperi stau bogăția și prosperitatea, poți alege flori de culoare mov, în timp ce pentru colțul din dreapta poți alege florile de culoare roz pentru iubire și căsătorie. În mijloc se află reputația, pentru care poți alege flori de culoare roșie, iar pentru stânga mijoc poți alege flori verzi, pentru relațiile de familie și strămoși.

În centrul grilei se află sănătatea, pentru care poți alege flori de culoare galbenă, iar pentru dreapta mijloc poți alege flori albe pentru creativitate și copii. În stânga jos poți alege albastru pentru cunoaștere și autocultivare, iar pentru mijloc jos poți alege aranjamente cu negru în centru, pentru carieră și calea vieții. În dreapta jos poți alege aranjamente de culoare gri pentru călătorii și oameni utili în viața ta.

Ce flori alegi pentru a atrage energiile potrivite?

Dacă vei plasa trandafirii roșii în colțul din dreapta, atunci vei avea șansa de a atrage mai multă dragoste în viața ta. Un aranjament din trandafiri roșii cu serviciul livrare flori online va arăta manifestarea puternică a dragostei care va aduce energiile pozitive dorite.

Dacă vrei ca în casă să aduci prosperitatea, abundența și bogăția, atunci poți alege flori violet precum liliacul, florile de iris sau lavandă. Dacă alegi un amestec deosebit de trandafiri de grădină și hortensii, vei aduce în casa și în viața ta mai multă bogăție și prosperitate.

Lemnul și apa sunt simboluri ale naturii și bogăției, motiv pentru care poți aduce flori și elemente lemnoase în colțul din stânga al locuinței.

Floarea-soarelui sau alte flori galbene strălucitoare te vor ajuta să aduci un plus de fericire și sănătate.

Pentru a obține energiile dorite, este important să analizezi cu atenția harta bagua, apoi să alegi florile în culorile potrivite, care au simboluri specifice. Poți alege serviciul de livrare flori online, astfel încât să beneficiezi de o ofertă personalizată și diversificată pentru bunăstarea ta și a locuinței tale.

By dca