Munca în depozite, hale, fabrici și alte spații industriale implică un efort constant și nevoia de echipamente adecvate pentru a facilita ridicarea și transportul mărfurilor grele. Vectra vine în ajutorul tuturor lucrătorilor cu o gamă vastă de transpalete, stivuitoare și accesorii adaptate care să ofere suportul necesar pentru eficientizarea tuturor proceselor de lucru. Descoperă selecția de redresoare pentru bateriile de motostivuitoare și alege varianta potrivită pentru tine!

Ce sunt redresoarele pentru baterii de motostivuitoare?

Bateriile motostivuitoarelor au o durată de viață limitată, care poate suferi în funcție de capacitate la care sunt utilizate. Cu cât sunt mai suprasolicitate, cu atât se descarcă mai repede și este nevoie de o sursă suplimentară de curent pentru a le menține la un nivel ridicat de performanță. Redresoarele sunt dispozitive care furnizează curent continuu, prin stocarea curentului alternativ de la priză, și pot fi utilizate pentru a încărca bateriile descărcate sau pentru a porni mecanismele care au nevoie de o putere mai mare pentru a-și relua funcționalitatea. 

De ce să alegi produsele și echipamentele Vectra?

Vectra Eurolift Service este o companie cu peste 28 de ani de experiență în furnizarea de echipamente și accesorii pentru manipularea mărfurilor, clasându-se printre principalele nume care susțin domeniul industrial și nu numai. Calitatea articolelor și gama de servicii adiacente oferite transformă Vectra într-un partener de încredere la care poți apela ori de câte ori ai nevoie de echipamente prin care să eficientizezi munca sau de accesorii pentru creșterea performanței acestora. În plus, pentru fiecare articol în parte te bucuri de performanță ridicată dată de producători de renume, plus prețuri competitive care te ajută să dotezi sediul cu cele mai performante echipamente.

Descoperă selecția variată de redresoare disponibile la Vectra

În ceea ce privește gama de redresoare pentru bateriile de motostivuitoare disponibile la Vectra, opțiunile sunt nelimitate și se adaptează unor seturi de cerințe specifice, fiind soluția optimă pentru a reduce costurile de încărcare a bateriilor. Spre exemplu, pentru aplicațiile ușoare, care permit reîncărcarea bateriilor la un interval de minim 10 ore, redresoarele monofazice și trifazice de 50-60Hz sunt alegerea ideală.

Mărcile PBM și NexSys sunt principalele nume pe care le vei regăsi în oferta Vectra, cu redresoare monofazice, trifazice, high frequency, AV sau modele dotate cu Air-Pump pentru recircularea electrolitului. Fiecare dintre acestea este prevăzut cu funcții specifice care să faciliteze utilizarea în condiții de maximă siguranță. precum decuplarea automată în momentul în care bateria este încărcată complet. De asemenea, sunt dotate cu port USB, memorie internă pentru 800 de cicluri de încărcare, card electronic și microprocesor și display electronic cu o interfață simplă și intuitivă.

Cumpără simplu și rapid de la Vectra redresoare performante pentru baterii de motostivuitoare de o eficiență ridicată, la prețuri avantajoase!

By cb2819