videochatvideochat

Daca in urma cu unul sau doua decenii discutiile despre videochat erau purtate doar in soapta, in ultimii ani modul in care este perceput acest domeniu s-a schimbat mult in bine. Un numar tot mai mare de tinere din toate orasele romanesti isi construiesc o astfel de cariera si nu regreta nici macar o singura clipa alegerea pe care au facut-o.

Iata cateva dintre oportunitatile de care poti beneficia, daca alegi sa lucrezi ca model de videochat la www.studio20.ro!

Castigurile impresionante obtinute de modelele de succes

Datorita dezvoltarii fara precedent a tehnologiei si numarului tot mai mare de oameni care au acces la dispozitive performante, site-urile de divertisment pentru adulti se bucura de un tot mai mare succes, pe plan mondial.

Barbati de pe toate continentele, de diferite varste si ocupatii, isi petrec tot mai frecvent timpul in fata ecranului, dornici sa converseze cu o fata frumoasa si dispusi sa plateasca pentru acest privilegiu.

Pandemia si restrictiile de deplasare pe care le-a generat nu au facut altceva decat sa amplifice acest fenomen.

Prin urmare, si castigurile pe care le obtin modelele de videochat au crescut intr-o maniera spectaculoasa. Fiecare fata obtine un comision standard de 50% din veniturile pe care le genereaza, in activitatea desfasurata pe site-urile de profil.

Acestui procent i se adauga insa un sistem complex de bonusuri, care rasplatesc seriozitatea, dedicarea si fidelitatea fata de studio. Astfel, se ajunge la castiguri medii care depasesc cifra de 1 000 de dolari intr-o singura luna. In fiecare studio exista insa si fete care depasesc de trei-patru ori sau chiar mai mult aceasta suma!

videochat
videochat

Un intreg colectiv lucreaza pentru tine!

Atunci cand te afli la inceput, beneficiezi de tot ajutorul de care ai nevoie. In primele cinci zile petrecute intr-un studio de videochat, fiecare model are la dispozitie o colega trainer, care o invata tot ce are nevoie sa stie despre acest domeniu.

Trainingul incepe cu teoria, dupa care continua cu exemple si role-plays, astfel incat sa acumulezi suficiente cunostinte pentru a incepe activitatea. Daca simti ca nu esti pregatita dupa aceste prime cinci zile, nu te grabeste nimeni, ci poti solicita alte cateva zile de ajutor exclusiv.

Faptul ca vorbesti cu barbati din lumea intreaga necesita cunostinte de limba engleza, iar un studio de videochat te ajuta si din acest punct de vedere. Ai sansa de a beneficia de cursuri gratuite, individuale, nu in grupa cu alte fete, ceea ce iti permite sa inveti totul mai repede.

Daca ai nevoie, poti sa frecventezi cursurile gratuite de engleza cate doua pana la patru ore pe zi, timp de una sau doua saptamani. Apoi, vei incepe sa lucrezi ca model doar in momentul in care vei ajunge la un nivel conversational de baza, adica atunci cand vei obtine minimum 30 de puncte din 100 posibile.

Pe langa abilitatile de conversatie in engleza, studioul te ajuta sa iti imbunatatesti si nivelul de cultura generala, pentru a face fata cu bine oricarei conversatii. In plus, participi la cursuri de make-up si primesti ajutor financiar pentru completarea trusei de machiaj si a garderobei.

Astfel, gratie atentiei acordate fiecarui detaliu, procentul de reusita este foarte mare, in randul fetelor care opteaza pentru o cariera in videochat.

By andreea