Apartament sau vila? Raspunsul este in functie de gradul de confort, de intimitate si de autonomie pe care il doreste fiecare om pentru el si pentru familia sa. Apartamentul se afla intr-un bloc, iar pana se ajunge la el se impart spatii comune: holul de la intrare, scarile sau liftul, pivnita, de aceea este bine sa aiba omul una din acele vile Buftea care costa cat un apartament dintr-o zona rezidentiala a Bucurestiului si ofera confort de zeci de ori mai mult.

Intr-un bloc, o greseala a unui locatar se rasfrange dureros si asupra celorlalti. O explozie cauzata din neglijenta intr-un apartament, urmata de un incendiu inseamna interventia pompierilor, pereti afumati si plini de apa, in incercarea de a se salva celelalte apartamente.

Acest lucru se poate intampla iarna, cand afara este frig si victimele se vad nevoite sa apeleze la rude pentru gazduire, pana se repara avariile.

Un proprietar neglijent de la etajul superior care pleaca in concediu si uita apa de la baie sau din bucatarie deschisa produce inundarea apartamentului situat la etajul inferior.

Nu suna deloc promitatoare viata la bloc pentru cei care gandesc preventiv. Este de ajuns o familie de scandalagii in bloc sau una care organizeaza regulat petreceri si somnul tuturor se afla sub semnul intrebarii.

Intr-un cartier rezidential este altceva. Si daca se cearta omul in casa lui cu sotia, casa este atat de bine izolata, incat vecinii nu aud nimic. In plus, starea casei fiecaruia depinde de cat de responsabil este proprietarul acesteia.

In mod preventiv, dezvoltatorul a pregatit aceste vile sa reziste la cutremure, la inundatii, la incendii si la tornade.

Incepand cu fundatia totul este bine lucrat, din cele mai bune materiale, cele care au necesitat tratament ignifug, fiind pregatite atent sa reziste la un eventual incendiu. Acoperisul are o garantie de o jumatate de secol si nu este facut de mantuiala.

Vila inseamna locuri de depozitare generoase gandite exclusiv pentru ai casei si cum mentin curatenia in acele spatii, asa se vor bucura de ea. Chiar la parterul vilei exista o camera de depozitare, fiindca dezvoltatorul  stie cat de necesare sunt aceste spatii intr-o locuinta. La bloc, oamenii ingramadesc lucruri in balcon si incaperea respectiva este adesea blocata de trotineta, de bicicleta, de carucioare sau de aspiratorul care nu poate fi tinut in camere.

In afara camerei de la parter, proprietarii vilei au si podul la dispozitie caruia ii pot da ce destinatie vor. Bine amenajat el poate deveni sala de lectura, birou, cinema sau spatiu de depanat povesti cu cei dragi si cu prietenii.

Parintii care locuiesc in centrul Bucurestiului, intr-un apartament la unul dintre etajele superioare si au bebelusi se vor descurca greu sa coboare caruciorul pe scari, cand liftul nu va fi functional din diferite motive. In plus, copiii au nevoie de parc ca de aer, iar parcul poate fi la 3-4 statii de autobuz.

Cartierul rezidential Lilium este gandit pentru locatari de toate varstele. Aici parintii vor avea unde sa isi scoata micutii la plimbare. Parcul este la doi pasi, padurea si lacul la cateva sute de metri, in fata vilei se afla o gradina cu verdeata, iar in spate sau plasata lateral, o terasa. Copiii care vor locui aici vor fi fericiti in toate anotimpurile.

Anumiti bucuresteni care nu au reusit sa cumpere un loc de parcare isi lasa masinile in cele pe care le gasesc libere la 3-4 blocuri distanta sau pe strazile din spate. Cumparatorul unei vile va avea insa doua locuri de parcare incluse in pret.

In trecut, nu existau centrale separate in blocuri, asa ca asigurarea caldurii necesare iarna reprezenta o mare problema. Acum fiecare persoana are o centrala, dar in zilele geroase sistemul de incalzire centrala ar trebui sa fie ajutat ca oamenii sa nu stea imbracati ca afara in case.

Toate cele 34 de vile din complexul Lilium dispun de incalzire centrala si de incalzire prin pardoseala in toate incaperile.

In aceasta lume de vis, linistita, oamenii sunt fericiti, linistiti, nu aud zgomote si nu se tem nici de furtuni, nici de cutremure, nici de poluare.

Lacul si padurea filtreaza aerul si il ofera celor care stau aici cat mai curat.

Da, au fost terminate deja cateva vile, dar s-au ocupat rapid datorita conditiilor si aspectului acestui complex rezidential. Pana in luna septembrie a acestui an vor fi finalizate toate vilele, de aceea cei care isi doresc autonomie din toate punctele de vedere sa se grabeasca si sa faca o vizita la vilele din Buftea.

Vizita se poate programa usor telefonic si poate fi facuta oricand.

Cumparatorii se pot duce cu masinile personale sa cronometreze cat de repede pot ajunge in centrul Bucurestiului, la aeroport, in pietile mari, la Palatul Mogosoaia si in Parcul Mogosoaia. Vor vedea ca toate sunt foarte aproape, cu toate ca linistea domneste in Lilium Residence.

Daca un apartament din centru Bucurestiului costa aproape cat o vila de lux din Buftea, se intelege care trebuie sa fie alegerea, mai ales ca simultan cu spatiul in plus obtinut, locatia este de vis!

Pe langa o vila din complexul prezentat mai sus proprietarul nu mai are ce sa mai faca, fiindca nu trebuie sa repare si sa izoleze tot timpul, cum face in apartamentul cumparat la acelasi pret.

Vila de 250 000 de euro isi mentine aspectul mult timp, izolatia ei este perfecta, structura solida, acoperisul garantat 50 de ani. In aceste conditii, posesorul ei poate calatori, se poate bucura de viata pentru ca primeste o casa perfecta in schimbul banilor sai.

By bl291g