Florile sunt foarte importante și reprezintă cadouri apreciate de toate persoanele, motiv pentru care ar trebui să fie incluse pe lista de cumpărături ori de câte ori trebuie să faci un cadou. Având în vedere măsurile de distanțare care se impun în prezent, posibilitatea de a apela la o florărie online Bucuresti, de exemplu, este un mare avantaj, pentru că vei putea trimite florile fără să fie necesar să intri în contact cu foarte multe persoane. Sunt mai multe avantaje oferite de florăriile online de care ar trebui să ții cont.

Oferi flori fără să fie nevoie să ieși din casă

Pentru că acum mai mult ca niciodată este foarte important să fie menținută distanțarea, posibilitatea de a comanda flori și cadouri online reprezintă un mare avantaj. Drumul până la florărie implică de cele mai multe ori contactul cu un număr mare de persoane, în mijloacele de transport în comun și pe stradă. La toate acestea se adaugă și contactul cu persoanele din florărie și cu toți clienții care sunt prezenți înăuntru. Vei atinge flori și vaze pe care foarte mulți oameni au pus deja mâna, deci siguranța ta este pusă în pericol. Optând pentru flori comandate online nici măcar nu trebuie să ieși din casă pentru că florile vor ajunge la destinație în cel mai scurt timp fiind livrate profesional, în urma comenzii tale de pe site.

Posibilități de plată multiple

Poți alege singur cum să plătești florile. Acestea pot fi plătite online cu cardul direct prin intermediul magazinului, prin transfer bancar în cont sau la destinație, în funcție de modul în care ți-ai gândit surpriza. Într-o florărie normală este foarte posibil să nu poți plăti cu cardul pentru că cele mai multe dintre ele nu au POS, nu poți plăti prin virament bancar și singura opțiune rămâne cea de a plăti cash, ceea ce uneori impune unele probleme. Sunt persoane care nu mai scot bani de pe card și care plătesc doar utilizând cardul pentru a minimiza contactul cu potențialele suprafețe contaminate, iar dacă te regăsești în această situație, va trebui fie să mergi la un bancomat, fie să cauți în tot orașul o florărie care să accepte plată cu cardul.

Florile sunt bine conservate și atent selecționate

De câte ori ți s-a întâmplat să cumperi flori de la o florărie clasică și să descoperi acasă ca unele dintre ele au petalele ofilite sau frunzele veștede. Comandând online te bucuri de cele mai frumoase flori, alese de specialiști din domeniu și de combinații fabuloase, fără să ai surpriză neplăcută că arunci o jumătate de buchet la gunoi. Florăriile online oferă garanția de a trimite cele mai frumoase exemplare din depozit la destinația pe care o selectezi, ceea ce înseamnă că nu îți vei asuma riscul de a dezamăgi destinatara atunci când îi oferi flori.

Toate aceste motive au făcut că florile online să fie tot mai căutate și apreciate, iar motivele pentru acest lucru sunt evidente.

By dca