Orice aparitie in fata instantei de judecata da emotii oamenilor obisnuiti, care nu au studii de specialitate. Numai procesomanii nu simt altceva in afara placerii de a se afla acolo si de a impune respect semenilor prin predispozitia de a-i chema in judecata din orice motiv.

Atmosfera din sala este serioasa. Nu se vorbeste tare, oamenii se ridica in momentul in care intra completul si vin in fata cand sunt chemati. Juramantul martorilor ca vor spune adevarul si numai adevarul da fiori. Din cazurile prezentate acolo se pot scrie romane captivante. Unii oameni se judeca pentru atat de putin, in timp ce altii au venit pentru probleme cat se poate de serioase. Obtinerea custodiei copiilor este o treaba serioasa. Urmarindu-se interesul copiilor, acestia vor fi incredintati parintelui care se poate ocupa mai bine de ei. Celalalt ramane mahnit, dar niciunul dintre parinti (excluzand cazul in care si-a maltratat copiii) nu poate fi exclus din viata lor.

Nu se stie cand o persoana se trezeste citata ca martor sau ca parat intr-un proces si atunci trebuie sa stie ce are de facut sa ii fie mai usor.

Iesenii stiu sa ceara asistenta juridica Iasi doamnei avocat Smaranda Colta care are si o Casa de Avocatura cu doua sedii: sediul principal si sediul secundar.

Consultanta se poate face si telefonic, prin adresa de e-mail sau cu ajutorul formularului de contact pus la dispozitia vizitatorilor.

Care sunt motivele pentru care acest avocat este renumit in Iasi, dar este solicitat si de companii straine care isi desfasoara activitatea in tara?

  1. Prestanta profesionala concretizata in studii si in activitatea practica de avocat. La studiile de licenta se adauga cele de masterat si de doctorat, fapt care demonstreaza ca activitatea Smarandei Colta se inscrie fara nicio problema la categoria excelenta. Numeroasele studii publicate in revistele stiintifice sunt foarte apreciate de societatea academica. Paralel cu pregatirea stiintifica s-a acumulat experienta miilor de procese, a sutelor de firme radiate sau trecute in insolventa. Cazurile castigate la CEDO au contribuit si ele la sporirea prestigiului profesional.
  2. Disponibilitatea. Doamna avocat nu spune niciodata:„Nu!” clientilor Domniei Sale, fiind dispusa sa accepte toate provocarile si sa rezolve toate problemele fiindca intelege disperarea celui care apeleaza la ajutor juridic. Lista proceselor in care se implica se afla pe site si poate fi completata cu cazuri noi tot timpul.
  3. Increderea si empatia. Doamna inspira incredere fiindca este de caracter, este bine pregatita si onesta. Cand se angajeaza intr-o cauza nimeni nu o poate intoarce din drum.
  4. Perfectionarea continua. Plafonarea nu este un cuvant care sa i se potriveasca si oricum este incompatibil cu profesia de avocat, in care apar schimbari de legislatie si de procedura tot timpul.

Asistenta juridica inseamna pasarea intregii responsabilitati pe umerii avocatului care pune la punct si documentatia, dar si pledoaria, incercand sa anticipeze comportamentul instantei.

Un avocat care considera fiecare caz unic si important nu are cum sa piarda.

El se pozitioneaza alaturi de clientul sau si ramane alaturi de el pana cand acesta isi primeste si despagubirile care i se cuvin.

In ce procese asigura Smaranda Colta asistenta juridica?

In procesele care au la baza incalcarii ale dreptului familiei, muncii, comertului si protectiei consumatorilor. Cand relatia a devenit toxica si nu exista sanse de detoxifiere este bine ca familia sa se desparta si fiecare membru sa primeasca drepturile care i se cuvin prin instanta, sa nu fie discutii si interpretari.

Ambii soti au muncit la strangerea bunurilor, prin urmare ele se impart in mod egal. Sunt soti care folosesc copiii drept paravan, sa nu inapoieze fostului partener de viata ceea ce i se cuvine. Copiii vor primi pensie alimentara si vor avea dreptul la mostenire, ei nu sunt inclusi in procesul de partaj.

Cand violentele se intensifica si sunt fara precedent, este bine sa se solicite ordin de restrictie. Fiecare persoana care nu mai doreste sa faca parte dintr-o familie este libera sa plece, iar la nevoie sa isi angajeze un avocat, daca acest lucru nu poate decurge amiabil.

Si referitor la dreptul muncii sunt multe de spus. Exista multe forme de exploatare nedreapta si de hartuire la locul de munca pe care salariatul nu ar trebui sa le accepte pentru ca indatoririle sale sunt mentionate in contractul de munca si in fisa postului. Oamenii ar trebui sa fie platiti in plus pentru orele suplimentare, pentru munca in plus pe care o depun.

Sanctiunile abuzive pot face si ele obiectul justitiei, dar cel mai bine este ca persoana in cauza sa discute cu avocatul pentru a i se spune exact ce are de facut si ce sanse de castigare a procesului sunt.

Smaranda Colta se afla in slujba dreptatii si lupta cu intreaga inteligenta si energie pentru obtinerea ei.

Pledoariile din instanta rostite impecabil reprezinta rodul zilelor de documentare si al noptilor de muca titanica pentru ca dreptul este un domeniu greu in care numai oamenii dedicati au succes.

Iesenii care vor avea un proces greu nu au motive sa se teama, daca au confirmarea ca vor fi aparati de Smaranda Colta. Doamna avocat conduce procesul cu mana sigura, mana specialistului stapan pe situatie care are sute de experiente similare soldate cu victorii la activ.

Potentialii clienti au la dispozitie servicii de asistenta la procese sau la negocieri, dar si servicii de reprezentare si pot beneficia si de radierea firmei sau de intrarea acesteia in insolventa.

Un avocat bun valoreaza enorm fiindca militeaza pentru dreptate si pentru reabilitarea onoarei clientului sau.

By bl291g