Atunci cand cumperi, vinzi sau inchiriezi un spatiu, este important sa fii sigur de faptul ca suprafata inscrisa in documente este conforma cu realitatea. Cu alte cuvinte, trebuie sa fii atent ca masuratorile inscrise sa nu fie mai mari sau mai mici decat cele reale pentru a nu determina o crestere artificiala a pretului. Din fericire, exista metode prin care se poate testa acest lucru, pentru a evita orice neconcordanta, indiferent de pozitia in care te afli. Obtine un releveu BOMA pentru case si apartamente cu ajutorul echipei Eurosurvey si bucura-te de cele mai precise si utile masuratori care iti vor folosi pe termen lung.

Ce inseamna standardul BOMA?

Un standard utilizat in cladirile de birouri si nu numai, fiind unul dintre cele mai utilizate standarde in calculul suprafetelor inchiriabile ale unei cladiri. Acest standard ia in calcul suprafata fiecarei incaperi, indiferent de destinatia acesteia astfel incat toate spatiile sa fie valorificate.

Cui ii este necesar un releveu efectuat corect?

In principiu, oricine are un interes direct in raport cu o anumita cladire va beneficia de pe urma efectuarii unui releveu corect. Spre exemplu, o persoana care urmeaza sa cumpere sau sa inchirieze un spatiu, va afla cu exactitate suprafata corecta in vederea inchirierii.

De asemenea, te ajuta sa poti estima eficient costurile pe care le implica o anumita constructie. Daca stii cu certitudine cat de mare este suprafata pe care vrei sa o valorifici, vei putea face calcule preliminare, care te vor ajuta sa iti gestionezi mai bine bugetul general. In plus, iti vei stabili o imagine mai clara asupra tuturor etapelor de lucru si preturilor implicate in fiecare dintre acestea.

Alege sa colaborezi doar cu specialisti

Ca in multe alte domenii, calitatea rezultatului este determinata in mod direct de experienta cu care lucrezi. Specialistii Eurosurvey efectueaza astfel de proceduri de peste 14 ani, ceea ce inseamna ca sunt familiarizati in detaliu cu tot ce ele implica si cunosc toate secretele si metodele pentru a putea face cele mai corecte determinari. Faptul ca am contribuit la concretizarea unor proiecte de mare amploare reprezinta un real avantaj pentru noi. Reusim sa efectuam relevee corecte in scurt timp, astfel incat sa putem oferi persoanelor interesate toate informatiile de care au nevoie pentru a putea valorifica rapid imobilul in cauza. Apeleaza chiar acum la Eurosurvey si bucura-te de serviciile de calitate!

By cb2819