Etuo

În timp ce smartphone-urile emblematice cum sunt cele Huawei beneficiază adesea de o gamă largă de huse și carcase, acest lucru nu este neapărat cazul smartphone-urilor mai puțin populare. Dacă nu este special concepută pentru un anumit smartphone, o husă standard poate să nu fie cea potrivită. Cu toate acestea, este necesar să se acorde o atenție specială dimensiunii. Astfel, telefonul trebuie să poată intra complet în ea, astfel încât să nu sufere niciun șoc. În plus de acest aspect, smartphone-ul trebuie păstrat și în interiorul carcasei. Dacă acesta din urmă poate aluneca, atunci husa nu este de nici un folos.

Dacă dorești să faci un drum lung în compania smartphone-ului tău Huawei, ia în considerare echiparea acestuia cu un accesoriu de protecție.

Încearcă huse telefoane Huawei, un protector de ecran portabil sau o carcasă pentru telefon. Husa telefonului este foarte accesibilă și discretă. Disponibilă în mai multe culori, îți protejează telefonul mobil și îl face unic.

De ce să alegi pentru Huawei-ul tău o husă de calitate?

La fel ca și carcasele, husele oferă mai multe modele. De la țesătură până la piele, într-o varietate largă de texturi și culori. Totuși, optând pentru o husă de calitate, trebuie să te asiguri că este perfect adaptată morfologiei smartphone-ului tău Huawei pentru care va oferi protecție.

Pentru huse, unele modele pot fi agățate de centură, ceea ce îți permite să ții smartphone-ul la îndemână. Un aspect practic este apoi adăugat la protecție. Este într-adevăr inutil să depozitezi capacul, uneori voluminos, în buzunar. Prin poziționarea la nivelul centurii, smartphone-ul este ușor accesibil. Odată ajuns în carcasă, dispozitivul este apoi complet protejat, fie la nivelul ecranului, fie la nivelul carcasei.

Huse flip: o funcție 2-în-1 practică și eficientă

Husele de protecție flip-carte oferă, în general, avantajul de a merge dincolo de simpla funcție de protecție. Din ce în ce mai multe modele fac posibilă stocarea documentelor. Fie că este un ordin de plată, un bilet de transport, carduri de fidelitate, capacul flip nu mai este doar o protecție. Acesta din urmă se transformă apoi într-un titular de card și devine un adevărat accesoriu.

Echipat cu o structură rigidă de care este atașat smartphone-ul, acest tip de carcasă are în general o clapetă. Dincolo de păstrarea cărților la distanță de ochii curioși, carcasa protejează apoi ecranul. Protecția este, prin urmare, dublă și, la fel ca învelișul, funcționalitatea are prioritate. În ceea ce privește materialele, alegerea este, de asemenea, vastă, cu o multitudine de posibilități. De asemenea, husele flip carte îți permit să pui telefonul tău Huawei în format orizontal pentru a viziona un videoclip, ceea ce reprezintă un avantaj pentru vizionarea unui film sau pentru citire. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi modelul și culoarea.

Huse și flip carte: practice și eficiente

Husele oferă o protecție bună pentru un smartphone Huawei. Flip cover-urile aproape transformă telefoanele mobile în suporturi în mini TV-uri. Ai grijă, totuși, aceste soluții sunt eficiente dar sunt și voluminoase.

By dca