Cand eram copil vedeam brazi de Craciun perfecti in studiourile de televiziune si ma minunam de aspectul lor. Bradul meu natural de acasa nu avea crengile asezate simetric, ci unele erau mai mici, altele mai mari, unele erau pline de frunze sub forma de ace, in timp ce altele aveau cateva frunze firave.

Apoi au aparut in piete brazii adusi din tarile nordice. Imi placea coroana lor stufoasa si nuanta argintie care facea ca acei pomi de Craciun sa para ninsi, in schimb pretul era astronomic.

Anii au trecut si au aparut primele mall-uri. Decoratiunile de Craciun din aceste spatii comerciale uriase te duc cu gandul la o poveste. Incepand cu parterul si pana la ultimul etaj, toti brazii erau de o frumusete fascinanta. Oricat ai fi fost de trist, te inveseleau pe loc.

Aveau aceeasi dimensiune si crengi bogate, iar verdele acela negru demonstra faptul ca brazii de Craciun erau sanatosi. Peste 20 de brazi perfecti am numarat in primul mall vizitat de Craciun. Impodobiti cu gust, brazii de Craciun au o actiune vindecatoare asupra sufletului omenesc.

Apoi am auzit oamenii din jurul meu spunand:

-Sunt atat de frumosi, fiindca sunt brazi artificiali de Craciun.

Dupa ce am pipait discret o creanga, am inteles ca este adevarat ce spuneau oamenii.

Anul trecut m-am decis ca este timpul sa am si eu un astfel de brad perfect, care nu se usuca niciodata si nu isi lasa acele peste tot si am ajuns pe site-ul magazinului BraziCraciun.Net, avand surpriza sa regasesc atat brazii din mall la care nu credeam sa am acces vreodata, cat si pe cei care ma fascinasera in copilarie si pe care ii vedeam la televizor.

Am intrat informativ si anul acesta pe site-ul magazinului de brazi artificiali, iar supriza a fost totala. In magazin, brazii artificiali sunt asezati atent pe categorii in:

-brazi cu aspect natural

-brazi ninsi

-brazi de lux.

Ceea ce m-a surprins a fost faptul ca acum se poate cumpara brad artificial cu 30% mai ieftin si m-am gandit ca este onest din partea mea sa mediatizez acest lucru ca oamenii sa profite de preturile mici si sa cumpere brazi din plastic.

Este in interesul tuturor sa inlocuim brazii naturali cu cei artificiali, deoarece:

-discutand cu onestitate, brazii artificiali sunt perfecti, in timp ce brazii naturali nu au coroana aceea ca din carte si nici forma perfecta pe care o vedem la brazii din reviste sau felicitari.

-brazii artificiali protejeaza mediul, stopand taierile din perioada sarbatorilor de Craciun.

Se impune ca pamantenii sa aiba grija de aurul verde, fiindca acesta sustine viata, fabricand oxigenul de care avem nevoie si filtrand noxele. Radacinile copacilor ofera stabilitate terenurilor si acestea nu mai aluneca in caz de precipitatii abundente.

-bradul artificial are viata lunga, prin urmare, pretul acestuia se amortizeaza si este mult mai eficient decat cel natural.

Haideti sa avem sufletele generoase si sa comandam acum brazi artificiali pentru Craciun, ca in acest mod viata brazilor naturali sa fie prelungita, fiindca avem mare nevoie de ei in paduri!

Sa protejam mediul, fiindca il vom lasa mostenire urmasilor nostri si el determina direct starea sanatatii noastre!

 

 

By bl291g