Hota de bucatarie a devenit un accesoriu indispensabil din bucatariile moderne. Aceasta are un rol foarte important in eliminarea mirosurilor neplacute si reimprospatarea aerului in timpul gatitului. Daca alegi hota potrivita atunci te vei simti confortabil de fiecare data cand gatesti. Poti opta sa alegi o hota cu evacuare sau una cu recirculare.

Ambele au avantaje si dezavantaje in functie de modul in care le instalezi, spatiul pe care il ai la dispozitie, etc. Sunt mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi hota potrivita. Cel mai important e sa analizezi cu atentie pentru a nu achizitiona o hota total diferita cu ceea ce ai nevoie. De exemplu, daca nu poti face gaura in perete sa pui furtunul de evacuare pentru hota, atunci clar acest tip de hota nu e potrivit nevoilor tale.

De asemenea, daca gatesti foarte mult si ai nevoie de aerisire constanta, o hota cu recirculare nu ar fi cea mai potrivita alegere. Sunt diferite cazurile si tipurile de gatit care te fac sa alegi hota ideala. O hota cu recirculare a aerului e de recomandat daca iti place sa ai o bucatarie fancy si moderna dar pe care nu o utilizezi zilnic la capacitate maxima.

Acele hote de bucatarie care folosesc recircularea aerului fara instalarea unui burlan la exterior atrag aerul in interiorul hotei unde este integrat un filtru de carbune cu ajutorul caruia se extrag mirosurile neplacute si se repune aerul in circulatie la interior. Randamentul este destul de bun si sunt indicate pentru apartamentele de bloc, deoarece e destul de greu sa gauresti peretii exteriori ai blocului.

Hotele cu evacuare sunt ideale pentru casele la tara acolo unde potii folosi un sistem de filtrare cu tunel de ventlatie. Acest sistem absoarbe eficient particulele de grasime si mirosurile neplacute pe care le evacueaza afara. In schimb, hota introduce in interior aer proaspat si placut pentru gatitul in conditii excelente.

Asadar, alegerea hotei poate fi destul de dificila daca esti nehotarat sau nu stii pentru ce sa optezi. De asemenea e bine sa tii cont de spatiul pe care il ai in bucatarie astfel incat hota ta sa aiba o putere de absortie pe masura. Daca are o putere mai mica, nu va avea randamentul maxim pe care ti-l doresti. Alege si tu cea mai potrivita hota, pentru a avea parte de cele mai bune conditii de gatit.

Pe siteul Techstore.ro Electrocasnice Excelente gasesti hote de cea mai buna calitate la preturi avantajoase.

By bl291g