lampa de sare himalaya

Deoarece nu sunt foarte luminoase, scopul lampilor de sare nu este acela de a lumina o camera. In mod ideal, ar trebui sa fie amplasata intr-o zona uscata si bine ventilata, deoarece este posibil sa se formeze un usor condens sub lampa din cauza umiditatii. Lumina sa foarte blanda il face ideal pentru a fi folosit ca lumina de accent intr-un dormitor sau in camera de zi.

Lampa cu sare de Himalaya are multe virtuti curative si poate, de asemenea, purifica aerul din camera ta. Adevarata lampa de cristal de stanca trebuie folosita corect si vom detalia toate secretele sale, beneficiile, vei afla cat se ține în priză lampa de sare, precum si locatia sa ideala.

Originea lampii de sare

Datorita traditiei himalayene, lampile de sare roz, create prin taierea unor placi mari de piatra de sare in muntii Himalaya, sunt acum din ce in ce mai populare in cultura occidentala. Piatra de sare consta in cristale cubice sau mase compacte care sunt modelate si gaurite pentru a permite trecerea unui fir electric si introducerea unei surse de lumina in interior.

Aceste blocuri de sare s-au format de-a lungul a 250 de milioane de ani in minele din Himalaya, datorita uscarii lente a marii si ridicarii simultane a lantului muntos. Sarea roz de Himalaya are proprietati deosebit de benefice pentru om, astfel ca este un adevarat panaceu pentru sanatate, atat atunci cand este folosita la gatit, cat si in lampi, care elibereaza in aer ioni negativi. Pe Terapiesare vei gasi mai multe modele de lampi cu sare.

De ce este sarea de Himalaya roz?

Sarea de masa obisnuita contine aproximativ 98% clorura de sodiu (NaCl), dar este lipsita si de alte oligoelemente.

Sarea de Himalaya, pe de alta parte, contine o proportie mare de NaCl, dar si oligoelemente precum zincul, magneziul si potasiul. Combinatia tuturor acestor elemente confera sarii o culoare care poate varia de la roz deschis la portocaliu inchis.

Lampa de sare in dormitor

Dormitorul este probabil locul in care petrecem cel mai mult timp. A pune o lampa de sare intr-un dormitor este o idee buna, o puteti pune pe noptiera pentru a avea o sursa buna de purificare naturala a aerului. Atunci cand este pornita, acesta emite ioni negativi care vor distruge poluantii si alergenii din aer.

In plus, lampa cu sare de Himalaya serveste ca o frumoasa lumina de noapte. Stralucirea sa blanda de chihlimbar lumineaza orele intunecate ale noptii intr-o fascinanta stralucire portocalie si galbena. Lampa poate fi lasata aprinsa in siguranta toata noaptea. Persoanele care au amplasat aceste lampi in camerele lor au obiceiuri de somn mai bune si sforaie mai putin.

Camera copilului tau este ideala pentru o lampa de sare

Un loc ideal pentru a instala o lampa de sare este in camera copilului tau. Copilul vostru va fi cu siguranta fascinat de stralucirea lampii. Are o stralucire subtila, care nu este prea puternica si ii face pe copii sa adoarma usor. Lampile cu sare de Himalaya ajuta la un somn profund. Acestea functioneaza ca ionizatoare naturale si anuleaza efectele negative ale atmosferei. Poti simti aerul proaspat pe care il respiri.