Medicii stiu ca diagnosticarea reprezinta prima etapa de interventie dintr-un plan complex prin care isi pot ajuta pacientul sa se refaca, sa i se amelioreze boala sau sa se vindece. Pediatrul consulta atent copilul, inainte de a decide tratamentul pe care i-l va prescrie, medicul de familie discuta atent cu pacientul sau, ii monitorizeaza functiile vitale si ii palpeaza zonele de care acesta se plange, apoi stabileste daca se poate trata acasa sau se impune internarea.

Fiecare doctor, in functie de specializarea sa, actioneaza responsabil, stiind ca pacientul are incredere in el.

Tocmai de aceea consultatia este importanta la intrarea in clinica specializata in tratarea durerilor de spate fara bisturiu.

Asupra coloanei vertebrale actioneaza multi factori nocivi de timpuriu. Inca din copilarie, ghiozdanele grele din spate exercita presiuni asupra ei. Mai sunt si bancile sau scaunele din materiale dure si reci si statul in ele in pozitie incordata nu este benefic pentru o coloana vertebrala in formare.

Daca nu sunt atent observati, copiii au pozitie defectuoasa de stat in banca, de mers pe strada si de citit.

Asa observa parintii ca micutii lor au capul adus in fata, umerii nu mai sunt in pozitie corecta si in spate se observa o minuscula cocoasa.

Dar fenomenul apare si la adolescenti si la tineri, care braveaza si ridica greutati asa de mari, fara sa se incalzeasca in prelabil, incat uneori raman intepeniti.

Spatele teapan inseamna dureri cumplite si imobilitate pentru cateva zile. Persoana respectiva are nevoie de ajutor cand merge la baie (in cazul fericit in care se poate totusi ridica), la reasezarea pe pat, tot timpul.

Cand oamenilor li se intampla asemenea lucruri au impresia ca au imbatranit de tineri sau ca sunt pe punctul de a paraliza si se sperie si mai tare.

Daca in trecut hernia de disc inseamna bisturiu si durerile cumplite de spate sau de genunchi infiltratii, in prezent exista clinici moderne care trateaza aceste afectiuni prin: mobilizare vertebrala, decompresie, fizioterapie si kinetoterapie, evident dupa consultatie.

Oamenii se temeau fiindca se tot vorbea ca o taietura efectuata cu un milimetru gresit insemna paraliziei si nimeni  nu este dispus sa isi petreaca toata viata intr-un scaun cu rotile.

In prezent, aparitia meselor de elongatie computerizate a eliminat temerile celor care stiu de existenta lor. Cele 8 mese de elongatie Triton DTS plaseaza Bio-ortoclinic in topul celor mai bune clinici de profil din lume. In cei 10 ani de activitate aceste unitati medicale au scapat de dureri 10 000 de pacienti, fiindca la performantele aparaturii moderne se adauga profesionalismul si empatia personalului.

Cine a fost chinuit o data in viata lui de dureri de spate sau a stat intepenit 2-3 zile ar fi capabil sa dea oricat sa scape de hernia de disc, fiindca se teme sa nu retraiasca acel cosmar.

Preturile pachetelor medicale pentru tratarea: cifozei, a discopatiei, a lombosciaticii si a herniei de disc nu sunt mici, dar reprezentantii clinicii le fac accesibile tuturor celor care au nevoie.

Anumite asigurari de sanatate deconteaza aceste interventii, trebuie ca pacientul sau persoana care doreste elongatie sa citeasca atent informatiile de pe site si sa isi faca o asigurare medicala mediata de acei brokeri.

Constantenii sunt norocosi, deoarece clinica are contract cu Casa de Pensii si deconteaza pachetele de tratamente pentru varstnici sau pentru persoanele pensionate pe caz de boala. In sfarsit, serviciile se pot plati in patru rate prin BT.

Clinica poate oferi si programe speciale de reabilitare dupa infectarea cu Covid sau de recuperare dupa accidente si operatii grele.

Mesele de elongatie fac minuni, iar cele cinci proceduri de tractiune, presetare unice se fac progresiv ca pacientul sa nu simta nici cel mai mic disconfort.

90% dintre pacientii tratati prin aceasta procedura au declarat ca se simt mult mai bine si specialistii au observat o imbunatatire la nivelul coloanei. Problemele toracice si lombare au un procent mai mic de imbunatatire decat hernia de disc, dar 70 % reprezinta un indicator care indeamna pe oricine sa recurga la aceasta procedura si sa evite bisturiul.

Elongatia nu este suficienta pentru garantarea reusitei, ci trebuie sa fie completata de: sistemul David si de decompresie tridimensionala a vertebrelor.

Nu exista contraindicatii ale acestor tratamente, exista in schimb numeroase beneficii pe care pacientul le gaseste pe site.

Respectand deontologia, medicii de la Bio-ortoclinic nu promit vindecarea pacientilor, dar solicitantul poate sta de vorba cu numeroasele vedete si oameni obisnuiti care au scapat de operatie de hernie de disc prin tratamente complexe de la Bio-ortoclinic.

Datele de contact ale reprezentantilor clinicii sunt pe site, iar formularul online asteapta sa fie completat si trimis. Persoanele care aleg clinica din Constanta pot solicita si cazare alaturi de tratamentele fara bisturiu.

Durerile de spate pot deveni de domeniul trecutului prin tratamente de intretinere, prin solicitarea periodica a serviciilor specialistilor de la aceasta clinica.

Omul este fiinta fragila care iubeste confortul, iar confortul inseamna sanatate, o viata fara dureri. Pentru ca asupra spatelui au loc diferite agresiuni din copilarie, se razbuna si el, emanand durere in tot corpul. Bio-ortoclinic este aliatul omului care doreste o viata fara dureri si aliatul spatelui care are nevoie de ingrijire speciala.

Parintii si bunicii merita o rezervare la Constanta care sa includa si cazarea de 10 zile, sa se reintoarca de acolo complet revigorati.

Bio-ortoclinic face adevarate minuni cu coloana fiecarui pacient si fara dureri, viata devine mult mai placuta si mult mai usoara. Datorita meselor de elongatie digitalizate in curand tratarea herniei de disc cu bisturiul va fi eradicata.

By bl291g