Drumurile vieții te-au purtat în Israel și, deși până acum nu ai avut nevoie de serviciile unui avocat, iată că acum s-a ivit prilejul. Sau poate că nu ești tu cel care are nevoie de acesta, ci cineva drag ție. Oricare ar fi situația, cu siguranță un avocat bun este soluția cea mai bună. Dar cum poți găsi un avocat bun în Țara Sfântă, unde nu cunoști aproape pe nimeni, nu știi nici limba și nici prea bine legile aflate în vigoare? Aici te ajutăm noi, cu criterii după care îți poți alege avocatul dar, și mai mult, cu un nume la care să apelezi cu încredere, indiferent care este speța.

Să cunoască limba română

Evident, nu mai este nevoie să îți spunem că unui avocat trebuie să îi spui totul, ca unui confesor, pentru ca acesta să știe cum să își construiască bine cazul în care urmează să te reprezinte. Și cum ai putea să o faci mai bine decât în limba maternă, pentru că așa te exprimi cel mai bine? Prin urmare, ai nevoie de un avocat care să cunoască limba română, în afară de limba engleză și cea a Statului Israel. Ții minte ce spuneam la început? Că avem pentru tine și un nume? Acesta este Samy Ilie, al cărui nume este suficient să-l rostești în Israel și vei afla că este foarte respectat de toată lumea. Chiar dacă nu ești tu cel care are probleme, ci un cunoscut de-al tău, solicita consultanta și vei fi primit fără probleme, ți se va vorbi onest și clar, pentru a înțelege cum stau lucrurile și, mai mult ca sigur, ți se va accepta cazul. Pentru să se știe, Samy Ilie nu refuză niciun caz!

Să fie onest!

Pentru mulți dintre noi, onestitatea nu este tocmai un epitet cu care ai putea caracteriza profesia de avocat. Nu te învinuim, pentru că și pentru noi, până cu ceva vreme în urmă, afirmația era una adevărată. După ce însă am aflat despre Samy Ilie și ne-am informat despre el, am ajuns la concluzia că există și avocați onești, care au drept scop binele clientului lor. Profesionalismul și cinstea sa sunt recunoscute în întreg Israelul, ceea ce nu este chiar puțin lucru.

Bun profesionist

Tocmai pentru că ești într-o țară străină, unde se vorbește o limbă pe care nu o cunoști prea bine sau chiar deloc ai nevoie de un foarte bun profesionist. De asemenea, experiența contează și ea enorm, deoarece nu poți încredința unui avocat aflat la primele sale dosare unul dificil, care implică multe cunoștințe și faptul că trebuie să abordeze problema într-un anumit mod. Și de această dată Samy Ilie se dovedește a fi cea mai bună alegere.

De-a lungul timpului, Samy Ilie a deținut funcții importante în multe domenii legate de justiție. În toate s-a remarcat ca un bun profesionist, care a știut să respecte legea, dar și să fie alături de oameni, în primul rând. De o astfel de persoană ai nevoie și tu acum! În plus, cei peste 30 de ani de carieră l-au făcut cunoscut în întregul Israel ca fiind un bun specialist, unul dintre cei mai buni oameni care țin în mâinile lor securitatea a milioane de oameni, într-un stat unde știm cu toții cât de multe incidente neplăcute au loc.

Bun cunoscător al legii

Un avocat bun nu este numai unul care să îți fie alături, ci și unul care să cunoască la perfecție cadrul legislativ al țării respective și să fie permanent la curent cu schimbările care apar. Mai este nevoie să adăugăm că și aici Samy Ilie este cea mai bună alegere?

Nu există situație fără ieșire

Chiar dacă afirmația de mai sus pare mai mult un citat și atât, Samy Ilie și colaboratorii săi de la biroul de avocatură pe care îl conduce au transformat-o într-o realitate. Nu, chiar nu este o glumă, indiferent dacă ai nevoie de serviciile sale pentru eliberarea pe cauțiune, suport pentru dobândirea cetățeniei, înființarea unei firme și multe altele, pe care spațiul nu ni le permite să le detaliem, răspunsul este de fiecare dată pozitiv.

Răspunsul la multe probleme

Samy Ilie este un nume care a fost transformat în renume în Israel. Procesele în care numele său apare pe lista avocaților sunt așteptate de toată lumea cu nerăbdare, deoarece vor avea posibilitatea să îi urmărească stilul, discursul inconfundabil și, la final, bucuria reușitei. Chiar dacă ești într-o țară străină cum este Israelul, asta nu înseamnă că nu poți avea parte de o apărare corectă, una care de cele mai multe ori se încheie cu rezolvarea definitivă a problemei tale. Numele lui Samy Ilie este rostit cu respect nu doar de români, ci de toți cetățenii acestei țări! Nu este puțin lucru ca un străin să se dovedească a fi printre cei mai buni experți în ceea ce privește problemele de securitate, drepturile omului și nu numai! Iar de-a lungul carierei sale Samy Ilie a demonstrat din plin acest lucru.

Indiferent dacă ești tu cel care are nevoie de serviciile sale, sau poate un cunoscut sau cineva drag ție, apelează cu încredere la serviciile sale. Ai garanția că totul va fi analizat cu atenție și se va găsi cea mai bună soluție, astfel încât rezultatul să îți fie favorabil! Cât despre costuri, de multe ori acestea sunt de-a dreptul infime sau chiar nu există! Pentru că empatia și dragostea pentru oameni nu sunt simple cuvinte pentru Samy Ilie și experții de la biroul său de avocatură.

By bl291g