fisa medicala auto

Obtinerea permisului auto este un obiectiv foarte important pentru oricine isi propune sa reuseasca acest lucru. A deveni sofer este un privilegiu important si reprezinta nu doar un beneficiu, din punctul de vedere al utilitatii, ci si o mandrie. De asemenea, ca sofer, iti asumi si un grad ridicat de responsabilitate.

Pe langa o pregatire temeinica, atat din punct de vedere teoretic, cat si in ceea ce priveste abilitatile concrete, in trafic, este necesara si indeplinirea unei serii de formalitati. Pentru a te inscrie la o scoala de soferi, ai nevoie, in primul rand, de o fisa medicala auto, disponibila si pe fisamedicala.info. Afla in cele ce urmeaza cum poti sa o obtii foarte rapid si ce include acest document!

Fisa medicala auto – cui ii este necesara si ce cuprinde?

Aceasta fisa, atat de cunoscuta in lumea soferilor, este un document prin care se atesta capacitatea unei persoane de a conduce un autoturism, fara a pune in pericol ceilalti participanti la trafic. Actul in cauza se intocmeste in urma unor cercetari amanuntite, efectuate de catre medici cu diferite specializari.

fisa medicala auto

Scopul este acela de a identifica orice potentiala afectiune care ar putea face ca persoana care isi doreste sa obtina permisul auto sa se transforme intr-un pericol pentru ceilalti soferi sau pietoni. In acest sens, se efectueaza verificari la urmatoarele specializari: oftalmologie, psihiatrie, neurologie, ortopedie / chirurgie, medicina interna si ORL.

Pe langa cei care isi doresc sa se inscrie la scoala de soferi, mai au nevoie de fisa medicala auto acele persoane care sunt deja soferi, insa au permisul suspendat, anulat sau expirat. In cazul in care este vorba despre un permis auto expirat, nu este necesara efectuarea examinarii psihologice.

De ce acte ai nevoie si cat dureaza sa obtii fisa medicala auto?

Pentru ca documentul medical sa poata fi eliberat, este necesar un set de acte pe care va trebui sa il aduci la sediul clinicii la care decizi sa apelezi. Este vorba despre cartea de identitate, adeverinta de la medicul de familie, fisa de scolarizare, scrisoare de la medicul diabetolog si ochelarii de vedere. Ultimele trei documente sunt necesare doar in cazul celor care sunt elevi sau se afla in situatia de a fi afectati de diabet sau de defecte de vedere.

In ceea ce priveste termenul de eliberare, documentul poate fi completat si ridicat chiar in aceeasi zi. Totul depinde si de disponibilitatea medicilor clinicii in cadrul careia efectuezi controalele. O decizie foarte inspirata, pentru a rezolva lucrurile cat mai rapid, este sa te programezi si sa tii cont de programul clinicii.

Pe Fisamedicala.info gasesti toate detaliile despre cum poti beneficia de eliberarea fisei in cel mai scurt timp. Costul efectuarii tuturor controalelor in cadrul clinicii dedicate este unul foarte convenabil, iar investigatiile efectuate sunt unele amanuntite si utile.

Alege sa te pregatesti asa cum trebuie pentru a deveni sofer si sa obtii fisa medicala auto in mod transparent, rapid si cat se poate de convenabil din punct de vedere financiar. Este foarte important sa poti rezolva totul intr-o singura zi, pentru a evita pierderile de timp. Colaboreaza cu profesionisti si scapa rapid de grija!

By andreea