Alegerea formației de nuntă este unul dintre cei mai importanți pași următori după alegerea locului de nuntă și din motive întemeiate. Formațiile de nuntă joacă un rol instrumental (întâlnire de cuvinte) în recepția dumneavoastră. Ei sunt responsabili pentru conducerea spectacolului și pentru a se asigura că oaspeții sunt mereu pe ringul de dans. Așadar, dacă v-ați hotărât asupra unei formații de nuntă față de un DJ de nuntă, iată câteva sfaturi de încredere care vă vor ajuta să vă asigurați că spuneți da grupului potrivit.

Formația de nuntă are o listă de redare stabilită sau poți include cereri?

Vor învăța cântece pentru tine? Dacă da, câte?

O altă întrebare cheie este, vor învăța ei un cântec pentru tine? Deși este posibil ca o trupa cover să nu învețe o melodie doar pentru a o include în mijlocul listei de set, probabil că va fi bucuroasă să o găzduiască pentru dansuri speciale, cum ar fi cântecul de nuntă. Rețineți că s-ar putea să vă permită doar să le cereți să învețe o anumită cantitate de melodii, așa că obțineți aceste informații din timp. Trupa noastră a învățat atât cântecul nostru de nuntă, cât și cântecul nostru de tăiere a tortului – și ne-am simțit norocoși că au fost dispuși să facă acest lucru fără a ne pune probleme. Take away? Căutați flexibilitate.

3. Membrii trupei sunt aceiași la fiecare nuntă?

În timp ce majoritatea trupelor de renume au un grup stabilit de membri care cântă doar unul cu altul, există cazuri în care ceea ce cumperi nu este exact ceea ce primești. Așadar, dacă te întâlnești cu o companie și te lasă să auzi doar sunet de la grup fără să-i vezi efectiv pe membri, asigură-te că întrebi dacă membrii trupei sunt aceiași la fiecare nuntă. Acest lucru asigură o coeziune la evenimentul dvs. și că obțineți grupul dorit.

4. Pretul include muzica de ceremonie?

Multe trupe percep o taxă ad-hoc pentru muzica de ceremonie. Puteți obține tastatura mai devreme, dar poate fi necesar să plătiți o taxă orară pentru încă 1-2 ore pentru ceremonie și oră de cocktail. Și corzile alea? Vor costa în plus. La întâlnirea inițială, asigurați-vă că obțineți o descriere a ceea ce este inclus în prețul de bază și pentru a afla despre orice costuri suplimentare.

5. Cât sunt taxele pentru orele suplimentare?

La sfârșitul nunții tale (îndrăznim să spunem asta), probabil că vor fi inevitabilul „încă o melodie, încă o melodie!” cântare. Și, deși admitem că este ușor să cedeți presiunii colegilor, amintiți-vă că vă poate costa. Deci, dacă petrecerea este încă puternică și nu doriți să o renunțați încă, asigurați-vă că obțineți aceste costuri grele în scris atunci când semnați acordul de formație. Probabil că vor avea taxe pentru orele suplimentare care sunt percepute la oră, cu toate acestea, fiecare bandă variază.

Sursa foto – Fotograf botez Timisoara