studio videochatstudio videochat

Te-ai saturat de problemele financiare si esti decisa sa devii model online? Atunci cu siguranta iti doresti sa stii cum poti sa te feresti de studiourile neserioase. Nimeni nu vrea sa fie pacalit, dar daca nu ai mai lucrat pana acum in acest domeniu, este greu sa-ti dai seama ce studio de videochat merita sau nu atentia ta.

Ofertele de angajari ca model online sunt foarte tentante, insa promisiunile facute la inceput nu sunt intotdeauna respectate. De aceea, trebuie sa stii cum sa faci cea mai buna alegere. Iata cum poti sa recunosti un studio videochat neprofesionist:

Nu ofera un contract legal sau amana semnarea lui

Pentru a avea siguranta locului de munca si pentru a primi incasarile care ti se cuvin, este foarte important sa fii atenta la aspectul legal. Un studio cu renume, asa cum este Studio-20.ro, iti va oferi inca din prima zi de activitate un contract legal de artist-interpret, dar un studio neserios va face tot posibilul sa amane acest moment. Ti se va spune ca dureaza mult timp pana cand contractul este gata sau vei auzi alte scuze.

Daca nu vei semna inca de la inceput un contract legal, nu vei avea garantia ca iti vei primi banii pentru munca depusa sau vei putea intampina probleme pe viitor din cauza ca nu ai platit taxe la stat.

Primeste in echipa si minore

Activitatea modelelor online este destinata adultilor, motiv pentru care ele trebuie sa fie majore. De aceea, in cazul in care respectivul studio de videochat are in echipa fete care nu au implinit inca varsta de 18 ani, ar trebui sa cauti alta oferta, deoarece este clar ca nu functioneaza legal si ca ai putea avea multe surprize neplacute pe parcurs.

Nu are conditii bune de lucru

Pentru a face performanta ca model online, trebuie sa beneficiezi de cele mai bune conditii de lucru. Este necesar ca studioul sa iti puna la dispozitie camere decorate cu bun gust, aparatura de ultima generatie si suport tehnic permanent.

In cazul in care un studio videochat nu ofera aceste beneficii sau observi ceva ce nu iti place (lipsa curateniei, mobilier vechi, aparatura defecta etc.), este mai bine sa nu-i accepti oferta, deoarece cel mai probabil vei ajunge sa regreti decizia.

Nu iti ofera sesiuni de training

Daca nu ai mai lucrat pana acum ca model online, ai nevoie de training pentru a afla ce trebuie sa faci in fata camerei web si cum sa atragi cat mai multi membri. Din pacate, unele studiouri nu ofera un training profesionist si le lasa pe modele sa se descurce singure in timpul show-urilor private. Astfel, ele se confrunta cu diverse obstacole si ajung sa se indrepte catre alte domenii de activitate mai slab platite.

Pentru a nu ramane dezamagita de experienta intr-un studio de videochat, documenteaza-te cu atentie inainte de a accepta o oferta. Intra pe site-urile studiourilor, citeste informatii despre ele si pune la interviu toate intrebarile care iti trec prin minte. Doar la o companie cu prestigiu, 100% legala, vei putea face performanta si vei putea castiga mii de dolari lunar!

By andreea